Lofsan

Videoblogg med 500 repetitioner rumpa

Idag bjuder jag på ett av mina favoritpass för lår och rumpa. Det bästa med passet är att man inte behöver redskap och att man tränar konditionen samtidigt som lår och rumpa verkligen arbetas igenom.

Passet består av 5 övningar och man gör 100 repetitioner av varje övning. Ta bort hoppen om du har svag bäckenbotten. Du som är gravid kan köra detta fram till vecka 20, ta bort hoppen om du vill.

Lycka till!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Kommentarer

 • Svara Erica 28 maj, 2014 at 16:08

  Hej! Jag är en aktiv tjej på 27år som nu är gravid i vecka 16, jag känner mig fortfarande relativt lätt i kroppen och vill jogga/springa ett par gånger i veckan (vanligtvis springer jag fyra pass i veckan varav två är intervall, ett längre med låg intensitet och ett kortare med högre puls)så länge jag kan. Tyvärr är jag lite nojig för min höga puls och även fast jag dragit ner ordentligt på tempot 9,5/10km/h så drar pulsen upp i 160/170. Har försökt köra stå/gå-vila för att hitta balans men har läst på flera ställen att man inte ska löpträna med så hög puls som gravid, vad har du för tips/tankar om detta? Det ”känns” inte jobbigt att springa men kanske är jag van och borde lyssna mer på kroppen? Kör med pulsklocka vanligtvis.

  //Erica

  [Svara]

 • Svara Susanne 28 maj, 2014 at 16:46

  Kul!
  Detta ska testas i helgen.
  Trevlig helg!

  [Svara]

  Susanne Reply:

  Körde detta pass igår. AJAJAJ vilken träningsvärk jag har idag. Låren är värst. Har svårt att sätta mig på en stol, toaletten och att ta sig in och ur bilen ska vi inte tala om. Samtidigt är det skönt också.

  [Svara]

 • Svara Jaana 28 maj, 2014 at 17:12

  Perfekt timing! Sitter just nu och slösurfar efter något pass att köra hemma. Och här har vi det! Tack!

  [Svara]

 • Svara Kristin 28 maj, 2014 at 19:15

  Åhhh härligt, har väntat på nåt bra å härligt pass att lägga till samlingen från dig =) Tack!

  [Svara]

 • Svara Mari 28 maj, 2014 at 19:41

  Oh, toppenbra tips =)

  [Svara]

 • Svara Hanna Andersson 29 maj, 2014 at 11:13

  Va BRAAAA! älskar dina videoträningspass.De är pedagogiska och tydliga. TACK!!

  [Svara]

 • Svara FruNeroLindström 29 maj, 2014 at 19:47

  Härligt, det ska testas.
  Men en fundering. Vad gäller egentligen med knän i utfall och knäböj? Jag har alltid fått lära mig att de aldrig får gå fram så man inte ser tårna och att underbenet alltid ska vara så rakt som möjligt om du förstår hur jag menar.

  Tack för världens bästa blogg!

  [Svara]

 • Svara Läkarbesök och ett 500 pass! | storyoftes 30 maj, 2014 at 13:48

  […] 8.30 besökte vi då en läkare. Antibiotika och kortisonkräm. Liksom bra att jag kom på att man kanske borde uppsöka läkare 😉 Dubbelt bra att få en tid när man ändå är ledig. Ute öser regnet ned så idag blev det inomhus träning. Lagom till långhelgen la Lovisa upp ett nice pass för ben o rumpa. Perfekt för idag! 500 passet […]

 • Svara Anna 31 maj, 2014 at 14:03

  Hej Lovisa, hur ofta kan man köra detta pass?

  [Svara]

 • Svara Maria 3 juni, 2014 at 09:28

  Testade halva igår! Men efter de två första varven så avbröt jag…annars hade jag nog inte kunnat gå idag! Men jag ska absolut testa igen 🙂

  [Svara]

 • Svara Träna med barn | Härliga Var Dag 15 juni, 2014 at 21:41

  […] kände jag mig inspirerad att köra ett snabbt hemmapass, ala Lofsan. Det blev hennes senaste 500-pass. Fem övningar i fyra cirklar, totalt 500 repetitioner fördelat på 40, 30, 20, […]

 • Svara Söndagschmöndag mitt i sommaren | Lisa & livet från den ljusa sidan 15 juni, 2014 at 22:32

  […] och värda att njutas. Ikväll stapplade jag mig runt med onda ben efter att igår ha kört Lofsans senaste 500-pass (”500 repetitioner rumpa”, ni fattar ju…), och det fick bli yogakläder på för […]

 • Svara Jag älskar mina ben! | Beatatjata 16 juli, 2014 at 23:16

  […] jag kom hem var middagen långt ifrån färdig så jag körde igång med Lofsans benpass med 500 repetitioner. Smått motvilligt för jag tänkte att jag nog var trött efter yogan men benen var pigga och […]

 • Svara Träningspass: 500 reps | Anna Jansson 24 juli, 2014 at 09:50

  […] slog jag iallafall till med Lofsans 500 repetitioner. Utfall bakåt, knäböj med hopp, utfall snett år sidan, utfall med indianhopp och sidoutfall. En […]

 • Lämna kommentar