Lofsan, Träning

Videoblogg: kombinerad bicepsdrag och bröstpress i cablecross

[videofyme id=”562818″ width=”480″ height=”270″]

Jag gillar att kombinera två övningar i samma rörelse. Denna kombination garanterar träningsvärk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Veronica Utterström 4 juli, 2012 at 20:24

  Skall och träna ett kvällspass nu, skall testa denna övning 🙂

  // Veronica

  [Svara]

 • Svara Kristina 4 juli, 2012 at 21:03

  Du är helt fantastisk som tränings och mamma-inspiration! Allt känns så äkta och genuint. Din blogg har verkligen hjälpt mig när motivationen tryter eller jag har brist på övningar. Har helt bytt livsstil och du har varit en stor inspirationskälla. Jag hoppas att jag kan bli en lika cool och sund morsa som du verkar vara den dagen jag får egna kids. Njut av semestern och ta hand om mannen, barnen och dig själv!

  Du är GRYM!

  [Svara]

 • Lämna kommentar