Lofsan

Videoblogg: kombinera dina favoritövningar

Våga kombinera två övningar där du bara jobbar 8 repetitioner per övning innan du direkt växlar över till nästa övning. Ena övningen har vikt som är lagom medan det inte gör något om övning två är för lätt. Kör 8 reps på varje många omgångar upp till 6-8 stycken innan du vilar. Variation, jag tjatar, variation är viktigast för att se och känna resultat.

Välj två av dina favoritövningar och växla mellan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Maria 14 september, 2011 at 17:03

  Hej!
  Nyfiken gällande den nyblivna mamman som du tränar. Körde ni i gång redan efter en vecka efter förlossningen. Vilken träning kan man börja med då?? nyfiken då jag själv är gravid nu (tidigt ännu) men ändå börjat kolla upp vad som gäller med träning under och efter graviditet. Många säger att man måste vänta till efter den första kontrollen hos BM innan träning kan va aktuellt. Förutom promenad och ”plankan” typ som man kan börja med på en gång. etc
  Du skrev även att den nyblivna mamman tränade ändå fram till förlossning. Nyfiken på vad hon gjorde etc. Jag älskar träning och vill hålla på med det så länge jag kan. Skulle gärna ta i mot tips på vad bara!!!
  MVH Maria

  [Svara]

  I min lilla lilla värld Reply:

  Maria: Kolla in på min blogg under Kost och träning så får du lite inspiration. Mvh Sara

  [Svara]

 • Lämna kommentar