Träning, Videobloggar

Videoblogg: Hur når man sina mål?

[videofyme id=”614526″ width=”480″ height=”360″]

I dag berättar jag hur ni ska göra för att öka chansen att nå era mål. Gör en SWOT-analys!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Gunilla 5 september, 2012 at 14:57

  Thanx bästa Lofsan. Jag är på det direkt!

  [Svara]

 • Svara Therese J 5 september, 2012 at 16:15

  Bra tips! Jag vart hos en PT häromdagen och rådfrågade honom om hur jag skulle nå mina mål, men det blev inget bra av det hela. Jag berättade att målet för mig var att orka min egen kropp, om jag tex skulle bli hängandes någonstans vill jag kunna dra mig upp. Han frågade då hur många chins jag kan. Inga än, blev svaret och han skrattade åt mig. Han sa att då har jag en lång väg att gå och kanske kunde jag göra ett par chins om ett år.
  Så nu vänder jag mig till den bästa och positivaste människan jag vet och frågar dig, hur tränar jag för att klara chins och i övrigt för att ”orka” mig själv? Självklart fattar jag att detta kommer ta tid men hans attityd gjorde mig snarare mindre sugen på att träna.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Googla lofsan chins! 🙂

  [Svara]

 • Svara dentvetydigamamman 5 september, 2012 at 21:04

  Dear old SWOT 🙂 Använde jag mig mkt av på universitetet men har aldrig tänkt på att man kan applicera den i vanliga livet! Tack!

  [Svara]

 • Lämna kommentar