Lofsan

Videoblogg från löppass i Hyde Park

Här kommer en hälsning från Hyde Park där jag sprang ett pass för en stund sen. Jag tipsar om hur man kan jacka upp löpträningen lite extra, tre övningar!

[videofyme id=”812721″ width=”500″ height=”320″]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Emelie 29 januari, 2013 at 22:16

    Hej! Jag har en fundering. Jag vill bli av med ca3 kg och tajta till kroppen. Fick mitt andra barn för sju månader sen och nu känner jag mig redo att börja springa och bilförsäkring lägga in intervaller i mitt träningsschema. Styrketränat har jag gjort hela hösten. Vad tycker du är bäst, köra renodlade intervaller före eller efter ett styrkepass, eller helt separat? Att du förespråkar pulshöjande övningar under styrkepasset vet jag, så det ska jag bli bättre på att lägga in.
    Tack för all pepp jag får av att läsa din blogg!

    [Svara]

  • Lämna kommentar