Lofsan

Videoblogg för löpare

Nu på lördagsmorgonen skulle jag ha varit med i två klipp på Nyhetsmorgon på TV4 och pratat om löpning för nybörjare. Tyvärr blev det bara en kort omgång då det blev officiellt att Fryshusets grundare Anders Carlberg avlidit och precis innan vi gick ut i sändning blev vi bortkopplade.

Men det ska inte drabba er, här är de tre övningar jag skulle ha visat på Nyhetsmorgon. De vänder sig till de som vill komma igång och bli bättre på att springa. Jag filmade härhemma när jag kom hem från Lilljansskogen där vi sände ifrån.

Dessa tre övningar är bra för löpare som vill förebygga skador och bli starkare i bålen. Att ha en stark bål är bra för hållningen och för att bibehålla ett effektivt löpsteg.

[videofyme id=”742494″ width=”500″ height=”320″]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Camilla - En mammas dagbok 5 januari, 2013 at 13:44

  Mille gracie!
  Toppen övningar

  Ha en finfin lördag
  Kram från -Gbg

  [Svara]

 • Svara Josefins utmaning 5 januari, 2013 at 13:55

  Tack för tipsen på övningar! Ska testa dem. Har precis börjat komma igång och försöker gå ner en hel del i vikt och dessutom bygga upp min kropp. Har börjat mycket med promenader och vill komma igång med löpning, och dessa övningar ska jag absolut ta till mig och använda!

  Kram
  http://www.facebook.com/Josefins-Utmaning

  [Svara]

 • Svara Lisah Silfwer 5 januari, 2013 at 16:19

  Tack för idag, Lovisa! Synd att vår sista intervju ställdes, man hade velat ha fler bra tips. Men fint att du gjorde en video i alla fall. Hoppas att våra vägar möts snart igen! 🙂

  [Svara]

 • Svara Så kommer du i gång med löpningen | @JournalistLisah 5 januari, 2013 at 17:11

  […] För er som ändå vill ha fler bra löpartips så kan ni spana in Lovisas träningsvideo som hon gjorde med de övningar som skulle ha varit med i den andra intervjun. Den hittar du här. […]

 • Svara Cherie Mårtensson - Mamma till Emma med löparskorna i handen 5 januari, 2013 at 21:12

  Tack för bra tips, sitter precis och letar efter bra övningar för bålen 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar