Videobloggar

Videoblogg: bålstabilitetsträning på medicinboll

Här är en videoblogg med en övning för bålen med hjälp av en medicinboll. Den går att göra svårare genom att lägga till hopp och armhävning också.

Du kan köra denna under graviditet och den passar även bra efter förlossningen.

[videofyme id=”1011185″ width=”500″ height=”320″]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara fitnesscoachen 12 mars, 2013 at 15:44

  Bra tips, jag kör massor av bålstabilitetsträning nu för att komma tillbaka till att bli lika stark som innan förlossningen och det är bra att ha många övningar att kunna variera emellan, annars tröttnar jag så lätt.

  [Svara]

 • Svara Rund är också en form! 12 mars, 2013 at 20:46

  Supertips. Tack!

  [Svara]

 • Svara Malin 12 mars, 2013 at 22:49

  Hej. Jag har precis skaffat gymkort och tänkt dra igång på riktigt. Efter första passet nu känner jag mej gråtfärdig då jag upptäcker att mina magmuskler fortfarande är delade trots att min dotter är snart 11 månader. Jag är väldigt smal och körde plankan varje kväll efter att kroppen börjat kännas ok igen efter förlossningen. Dock har det inte blivit av de senaste månaderna. Jag undrar nu förtvivlat om det är kört att få ihop dem igen och slippa putet? Är det något jag kan göra mer och är det något som inte alls är bra? Hoppas du känner att du vill svara. Bodde jag i Stockholm skulle jag så gärna gå på något av dina pass då jag tycker att du har en otroligt inspirerande blogg.

  [Svara]

 • Svara Sara 13 mars, 2013 at 08:58

  Åh vilken bra övning, ska definitivt prova på gymmet nästa ggn. Försökte göra ”vanliga” burpees där man slänger sig ner på golvet men det var INTE bekvämt nu när jag är i v20 🙂

  [Svara]

 • Svara Mot alla odds | 13 mars, 2013 at 16:45

  […] somnade bebisen om igen, jag fick till ett riktigt grymt pass för rygg och mage, med bland annat den här övningen som jag hittade inne hos Lofsan. Jag körde den med armhävning fast utan hopp, den var rejält […]

 • Lämna kommentar