Träning, Videobloggar

Videoblogg: bålövning på boll med axelkontroll

Idag har jag jobbat med en ny favoritövning med ett par kunder på gymmet. Huvudövningen kallas ”Trä nålen” och jag har adderat ett moment där man pressa ner axeln mot golvet för att lära sig kontrollera axelstabilisatorer på baksidan av kroppen. Detta är en klurig övning som ställer krav på både rörlighet i höften, balans, styrka i bålen och axlar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Kristin 14 januari, 2014 at 16:17

  Varför går det inte att komma till dina tidigare inlägg? När jag trycker på tidigare, kommer bara första sidan upp igen.

  [Svara]

 • Svara Sandra 14 januari, 2014 at 21:38

  Hej! Jag har som mål att klara chins i år och såg att det finns ett tyngdlytningsband att ta till sin hjälp om man som jag är nybörjare men såg att det fanns väldigt många band att välja mellan. Vilket skulle du rekommendera att jag börjar med? / Sandra

  [Svara]

 • Svara Saras Träningblogg 15 januari, 2014 at 18:02

  Ojoj, ser svårt ut! Men måste testa!

  [Svara]

 • Lämna kommentar