Lofsan, Träning

Videoblogg: 5 saker att tänka på när du planerar din träning

[videofyme id=”588975″ width=”480″ height=”360″]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Annah 4 augusti, 2012 at 18:14

  Just det där med mål känner jag är så viktigt. Jag har liksom tappat mitt mål lite grand nu eftersom jag klarade av det och jag är faktiskt inte lika motiverad när jag tränar nu. Puschar inte mig själv lika mycket som tidigare. Hoppas jag blir klar med mitt nya mål snart!

  [Svara]

 • Svara Anna Maria 4 augusti, 2012 at 20:18

  Hej! Jag har en liten fråga 🙂 Det gäller pulsklokckor.. Jag funderar på att köpa en för att lättare följa min träning och sätta konkreta mål. Såg att du har en på armen i inlägget som heter ungefär ”Pride 2012”. Vad är det för typ och hur tycker du att den fungerar? Vilka funktioner har den som du värdesätter? Ha det fint! 🙂 Och tack för inspirerande läsning!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag har en Suunto Quest och en Polar ft60. Jag uppskattar snygga klockor, med stor display och gärna med gps i.

  http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/2012/02/16/suunto-quest-och-suunto-ambit/

  [Svara]

 • Svara Therese 5 augusti, 2012 at 11:50

  Grymma råd! Tack, detta hjälper en bit på vägen 🙂

  [Svara]

 • Svara Jennie 5 januari, 2013 at 19:33

  Tack för jätte bra tips!

  [Svara]

 • Lämna kommentar