Träning, Videobloggar

Videoblogg: 12 min magträning i Jungle gym

Jag älskar att sätta ihop cirklar och intervallblock med olika övningar som tillsammans blir riktigt bra. Jag jobbar sällan med en övning i taget utan mycket av utmaningen i min PT-roll är att hitta individuella lösningar med övningar i symbios som verkligen klaffar 100% med utövaren. I filmen nedan visar jag ett 12 minuter långt block med 4 övningar för bålstyrkan. Mage, rygg, axlar, lår och triceps kommer att brinna!

Jag satte Hans på detta block i dag och kaxig som han är gick han ut hårt men jag har än så länge inte träffat någon som klarar alla 12 45-sekundare utan att behöva vila någon gång utöver 15-sekunderna. Men han fick mycket godkänt ändå!


Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Paulina 6 juni, 2013 at 23:18

  Oh det ser jobbigt ut! Måste testas när jag inhandlat TRX!!!

  [Svara]

 • Svara Therese 7 juni, 2013 at 07:07

  Hej!!

  Tack för alla tips. Vad är skillnaden mellan att ha armarna på brädan istället för golvet?

  [Svara]

 • Svara Kajsan 7 juni, 2013 at 12:48

  Loofsan du är grym! Vaknade och läste din blogg som vanligt och kunde inte låta bli att åka till gymmet extra tidigt innan spinningpasset för att köra denna magträning!

  Jag var tvungen att vila lite på de 2 sista 45-sekundarna.
  Grymt bra magträning och bra utmaning för mig som tränar mycket mage även i vanliga fall!

  Tack för ett supertips!

  Trevlig helg!
  Kram Kajsa

  [Svara]

 • Svara Malin 8 juni, 2013 at 08:26

  Lovisa, klarar du själv alla tre varv utan extra vila?

  [Svara]

 • Svara Jo 8 juni, 2013 at 22:26

  Grymt pass, tack! Övning 3 var en KILLER….!! :O)

  [Svara]

 • Svara Manda 29 september, 2013 at 17:02

  Jag undrar också vad skillnaden är mellan att ha händerna på golvet eller på stepbrädan? Har testat knäindragen idag, nästa gång ska jag prova de andra också 🙂 Tack för toppeninspiration!

  [Svara]

 • Svara Aktiv förmiddag, passiv eftermiddag | lifebymanda 14 oktober, 2013 at 10:11

  […] nu kommer jag fortsätta träna i lianerna Jag hittade tips på fler magövningar i jungle gym hos Lofsan som ska testas nästa gång. Övning tre i det blocket hon visar var den jag körde idag Fast jag […]

 • Lämna kommentar