Lofsan, Träning

Victoria’s Secret fashion show

Ni missade väl inte den?! Herregud säger jag bara. Jädrar i gatan vilka kläder. Och vilka kvinnor. Riktiga amazoner. Flera har fött barn och en tjej som var med är grym på boxning, hennes knogar såg ut som mina gjorde förr när jag körde mycket boxning. Ascoola brudar. Jag älskar Victoria Secrets underkläder och köper alltid massa trosor, behåar, mjukiskläder och bikinis när vi är i New York. Det är roligt att vara lite ensam med plaggen härhemma så länge som VS inte är utbrett i Europa. Vi får väl se när de tar över världen. 🙂

Hans och jag körde ett grymt pass på gymmet idag som jag måste tipsa om; jag förespråkar intervallträning extremt hårt. Alla bör lägga in olika typer av konditionsträning i sitt schema. Jag tycker att löpning just nu är roligast och lägger ca 25 min per pass på intervaller på löpbandet. Efter 5 min uppvärmning körde vi idag 5*2min, 5*1min och 5*30sek, 30sek vila mellan varje intervall. Välj hastighet utifrån din egen kapacitet (du kan lika gärna springa ute som på band, till exempel med dubbskor, jag har ett par från Salomon) och öka efter varje omgång av 5. Hans och jag sprang först tvåminutarna på 15km/h, enminutarna på 17km/h och 30sekundarna på 19km/h. När det går så där riktigt fort som på slutet måste jag knipa som satan men det går, bra betyg på att bäckenbottenträning fungerar och ett bevis på att ingenting är gratis. Efteråt körde vi två block benstyrka, ni ska få övningarna på film i morgon. När jag skriver ”block” så menar jag en grupp av övningar. Ett pass kan bestå av fyra block: block 1 intervaller, block 2 tre olika styrkeövningar för benen utan vila mellan, block 3 två ryggövningar och två armövningar till exempel. Det är ett sätt att strukturera upp passet på i förväg och mentalt kunna ställa sig in på vad som komma skall. Att gå in i gymmet utan en plan eller strategi är meningslöst enligt mig.


På väg till gymmet i Fitflops på fötterna, tajts från Under Armour och tunn Peak-dunjacka. Ser ni hur smal Dueten (barnvagnen alltså) är? Två små killar får plats och båda älskar den.


Sixten somnade på väg till Hemköp idag men Baxter, banankungen var pigg. Han sover bara en gång per dag nu, cirka en timme. Sixten sover om han är på förskolan, vi åker bil eller om han åker vagn, hemma sover han aldrig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Sophie 26 december, 2011 at 23:40

  Vagnen ser minimal ut – jag har ju en vanlig UJ och när jag ser eran så känns min gigantisk. Men de är den väl inte om jag inte misstar mig. Men som sagt en väldigt liten syskon vagn – ja. Praktisk – ja. Snygg – ja. Har ni ingen Donkey alls nu? Har för mig att du skulle köpa en ny i Usa. Kanske inte blev så?

  God Fortsättning!

  [Svara]

 • Svara Lotta 27 december, 2011 at 00:09

  God fortsättning! Vad roligt med en 10 veckors challenge. Du inspirerar verkligen och jag är ”på” en sådan utmaning. Behöver den verkligen så det här ser jag fram emot. Ha en fin ehh natt? kram 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar