Lofsan

Vesterbro & Granola

Nu ska ni får ännu ett grymt Köpenhamntips!

DownTown Vesterbro ligger ett café som heter Granola. Meny som en liten amerikansk diner, med gudomliga milkshakes och pannkakor från himlen. Området är så där härligt trendigt utan att ha blivit för mycket för sitt eget bästa. Små inredningsbutiker ligger i stadsdelens kärna medan andra mer tvivelaktiga inrättningar ligger i utkanten. Oavsett vad ni tilltalas av så är ett besök i Vesterbro och framförallt cafét Granola obligatorium!


Vi är hemma i Stockholm igen nu. Världens gladaste små killar mötte oss i hallen. Så nöjda. Vi samlar på Brios träleksaker åt dem och det nya flygplanet fanns på flygplatsen så vi köpte med oss det hem. Baxter blev jätteglad för kartongen. Sixten la beslag på innehållet. Min syster Agnes har varit barnvakt medan vi var bortresta, med lite hjälp av mormor. Det hade gått så himla bra och Baxter hade till och med somnat i egen säng för första gången någonsin. 🙂

Jag har tillbringat kvällen vid datorn för att förbereda några stora jobbgrejer. Jag ska föreläsa på företag en hel del framöver och jag är väldigt noggrann med att vara väl förberedd, det ska bli jätteroligt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar