Lofsan

Vem vill mig ont?!

I natt sov jag som en kratta. Har legat vaken flera timmar i streck. Blandade sammandragningar och värkar. Korven har legat och bökat hela natten så både fötter och händer buktar ut huden. Jag minns att jag blev arg på mig själv när tidningen kom klockan tre. Vem fan är vaken klockan tre?

04.04 ringde min mobil med ett osynligt nummer. Vem vill mig något vid den tiden? Jag hann inte svara innan personen la på. Sen låg jag en timme och funderade på vem som vill störa mig så? En ond människa?

När Kärlekens klocka ringde klockan sju var jag redan vaken. Då fick jag lite gröt så jag skulle bli snäll igen.

Jag lät tydligen inte snäll imorse. Det måste jag gottgöra ikväll.

Igår missade jag DH eftersom jag lovat Tom att han skulle få spela TV-spel när vi kom hem från kursen på SÖS. Han orkade spela en halvtimme och det kändes onödigt att bara se sista halvan DH. Så om någon känner sig manad att återberätta gårdagskvällens avsnitt för mig, feel welcome!

Jag längtar till nya lägenheten där vi ska ha en TV i vardagsrummet, en i sovrummet och en i barnrummet. Det har vi i för sig nu också. Det är bara det att vardagsrum, sovrum och barnrum är liksom samma rum här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara alfvan 10 juni, 2009 at 11:05

    Uff, hoppas du hinner vila ikapp sen! Hade en riktigt dålig natt här med, massa förvärkar, ont i ryggen och en sambo som lät lite väl mycket för att jag skulle få sova ifred.. 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar