Lofsan

Veckans mage

Jag vet att det är flera som är nyfikna på hur magen ser ut nu. Jag är i vecka 15 nu, mer än första tredjedelen är avklarad och det känns som att tiden går fort.

Magen växlar mellan att vara platt ena dagen och jättegravid andra dagen. Tredje dagen är den platt igen. Dessa bilder är tagna med tre dagars mellanrum. De översta först.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alex 25 april, 2010 at 13:55

  Näää de sista bilderna måste vara Sixtens mage. Något annat är bara schizofrent!

  [Svara]

 • Svara Alex 25 april, 2010 at 13:55

  Näää de sista bilderna måste vara Sixtens mage. Något annat är bara schizofrent!

  [Svara]

 • Svara MansonDust 25 april, 2010 at 16:31

  Men vilken skillnad ! :O Vecka 15, här går det undan !

  [Svara]

 • Svara MansonDust 25 april, 2010 at 16:31

  Men vilken skillnad ! :O Vecka 15, här går det undan !

  [Svara]

 • Svara Josse 25 april, 2010 at 20:39

  Åh vilken söt liten mage! Tänk att du är gravid igen, så mysigt.. njut, njut, njut!

  Jo jag tänkte fråga dig om lite restips med bebis. Jag och Frida åker till London den 14:e maj. Hur gör du med mellis & mat under flygresan? Några bra restips allmänt? Vad ska man tänka på? Eftersom vi bor uppe i norr kommer vi först flyga till arlanda (tar 60 min) och sen vidare till London (vad tar det, två timmar kanske?) landar på heatrow. Tar sedan en timme med tunnelbanan också.

  Ja och så tänkte jag höra om du har några shoppingtips i London, både till mig själv och fröken Frida?! Min syster bor där så vi ska hälsa på henne och hon kan ju stan, men du kanske har någon speciell affär du rekommenderar? 🙂

  Du får jättegärna maila mig eller skriva i min blogg när du har tid. Vi åker ju som sagt inte imorgon så ingen brådska! Hoppas du och Sixten har det bra, kramar från oss!

  [Svara]

 • Svara Josse 25 april, 2010 at 20:39

  Åh vilken söt liten mage! Tänk att du är gravid igen, så mysigt.. njut, njut, njut!

  Jo jag tänkte fråga dig om lite restips med bebis. Jag och Frida åker till London den 14:e maj. Hur gör du med mellis & mat under flygresan? Några bra restips allmänt? Vad ska man tänka på? Eftersom vi bor uppe i norr kommer vi först flyga till arlanda (tar 60 min) och sen vidare till London (vad tar det, två timmar kanske?) landar på heatrow. Tar sedan en timme med tunnelbanan också.

  Ja och så tänkte jag höra om du har några shoppingtips i London, både till mig själv och fröken Frida?! Min syster bor där så vi ska hälsa på henne och hon kan ju stan, men du kanske har någon speciell affär du rekommenderar? 🙂

  Du får jättegärna maila mig eller skriva i min blogg när du har tid. Vi åker ju som sagt inte imorgon så ingen brådska! Hoppas du och Sixten har det bra, kramar från oss!

  [Svara]

 • Svara Anki 26 april, 2010 at 09:55

  Grattis! Har inte läst din blogg på två veckor (läser den annars varje dag) och så har jag missat en sån nyhet=) Gud så mysigt!/Anki

  [Svara]

 • Svara Anki 26 april, 2010 at 09:55

  Grattis! Har inte läst din blogg på två veckor (läser den annars varje dag) och så har jag missat en sån nyhet=) Gud så mysigt!/Anki

  [Svara]

 • Svara carolina 26 april, 2010 at 10:40

  haha, sådär såg INTE min mage ut i vecka 15, inga magrutor så långt ögat nådde, haha 😉

  [Svara]

 • Svara carolina 26 april, 2010 at 10:40

  haha, sådär såg INTE min mage ut i vecka 15, inga magrutor så långt ögat nådde, haha 😉

  [Svara]

 • Svara Frida 26 april, 2010 at 13:58

  Så supersnygg som alltid!
  Kram

  [Svara]

 • Svara Frida 26 april, 2010 at 13:58

  Så supersnygg som alltid!
  Kram

  [Svara]

 • Svara Petra 26 april, 2010 at 17:05

  haha inte min heller! tyckte mage nr 2 kom på en gång boom bara!

  [Svara]

 • Svara Petra 26 april, 2010 at 17:05

  haha inte min heller! tyckte mage nr 2 kom på en gång boom bara!

  [Svara]

 • Svara sara 28 april, 2010 at 15:05

  Underbara mage. Så avis jag är. Ja, på båda magarna hahaha

  [Svara]

 • Svara sara 28 april, 2010 at 15:05

  Underbara mage. Så avis jag är. Ja, på båda magarna hahaha

  [Svara]

 • Lämna kommentar