Lofsan

Veckans långpass

Idag är det exakt fyra veckor kvar till New York marathon och jag längtar riktigt mycket till hela NY-resan. Jag har börjat kolla på lite kläder jag ska beställa till barnen och eventuellt några skor till mig själv. Vi brukar alltid göra middagsbokningarna hemifrån i förväg när vi reser så de är vi nästan klara med nu också. Så härligt!
 
 Dagens träning fick kortas av lite grann eftersom barnen för andra dagen på raken bjöd sina föräldrar på sovmorgon. Jag har sovit till 10 både lördag och söndag, småbarnstiden där varje morgon startade vid 05 känns långt borta med andra ord. Det är bra med självständiga ungar som sköter sig själva en stund.
 
 Mellan en oplanerad sovmorgon och ett 5-årskalas hos Sixtens kompis hann Hans och jag springa 95 minuter i långsam snackfart. Vi pratar mycket taktik kring marathon medan vi springer och brukar också blicka tillbaka och påminna oss själva om hur långt vi har kommit med vår löpning på bara några år. Det är väldigt kul att prata om löpning på det sättet!
 
 Ett kalas senare och vår nya söndagstradition; middag på Angry Diner, blir det en tidig kväll i säng. Imorgon bitti ska jag nämligen testa ett av de senaste yoga-passen: YogalatesAir. Spännande!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Cina 5 oktober, 2014 at 22:22

  Så det finns hopp för framtida sovmorgnar..:)
  Du ser grymt fräsch och pigg ut!
  Kram!

  [Svara]

 • Svara Ulrika Tallgård 6 oktober, 2014 at 10:03

  Hej Lofsan
  Efter resan, kan du inte blogga om hur det var på NY maran, jag ska nämligen springa nästa år där-Min första marathon ever.

  [Svara]

  admin Reply:

  jag har ju inte sprungit den än! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar