Lofsan

Veckans långa pass

Jag försöker att långsamt öka längden på mina löppass för att till sommaren vara väl förberedd för långa lopp. Idag hade jag en paus på eftermiddagen innan jag snart ska tillbaka till jobbet på Rosa Skrot så jag lyckades både få se lite dagsljus och träna samtidigt, sällsynt i december. Jag är en riktig sol, ljus och värme-torsk som inte bangar sommar året om.
 
 Dagens löppass var uppdelat i 10-minutersintervaller, 4 stycken, med 1 minut vila mellan varje. Lämplig fart för mig i mina 10-minutersintervaller är strax över ”kunnaprataobehindrat”. Med andra ord så kan jag prata medan jag springer men det är skönare att vara tyst. 🙂
 
 Vi rundade Årstaviken både längs Tanto och Årsta-sidan genom Liljeholmen, jag älskar att springa längs vattnet!


Reflexvästen i rosa spets från Röhnisch har varit slutsåld länge men i januari kommer den tillbaka till butik, håll koll i webshopen!


Älskar den blå Nike-outfiten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Klara 4 december, 2013 at 17:01

  Hej!
  Kan inte du skriva lite om din nya suunto gps klocka? Jag skulle vilja köpa en ny gps men är osäker på om jag ska köra på garmin som innan eller suunto.

  [Svara]

 • Svara Therese 4 december, 2013 at 19:18

  Hum, det är lite fantomen över mannen;)

  [Svara]

 • Svara Saras Träningsblogg 4 december, 2013 at 20:25

  Gött pass,! 😀

  [Svara]

 • Svara mari 4 december, 2013 at 21:02

  Bra jobbat 🙂 Årstaviken, min favoritrunda.

  [Svara]

 • Svara Kristine 4 december, 2013 at 22:53

  Høres ut som en helt fantastisk treningsøkt.
  Bra jobbet 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar