Lofsan

Veckans fredagsmys

Veckans bästa dag är här, jag älskar fredagar, har alltid gjort och kommer alltid att göra!
 
 Jag har jobbat nästan dygnet runt med ett projekt som nådde sitt första delmål idag. På ett sätt börjar det riktiga arbetet först nu kan man säga men för min del har den tuffaste delen redan varit. Det är en enorm befrielse att nå detta delmål!
 
 De kommande dagarna har jag två uppdrag på Nyhetsmorgon och två stora fotograferingar inbokade så när jag kunde slappna av i eftermiddag passade jag på att gå på salong och göra en ansiktsbehandling och fixa bryn och fransarna. Det var så skönt att bara ligga ner och bli ompysslad. Jag somnade nästan. Snacka om grymt fredagsmys!
 
 Imorgon ska jag sätta simrekord runt Riddarfjärden med 1 mile simning, mitt mål är att kunna crawla hela loppet. Jag struntar helt i om jag kommer sist eller om det tar 2 timmar. Det känns så himla skönt att ha ett genomförandemål utan ett uns prestationskrav i målet. Jag har inte ens känslomål; alltså att jag ska känna mig stark, tycka att simningen är rolig eller liknande. Jag ska simma. Väldigt långt. Det är tillräckligt mål för mig just nu.
 
 Håll tummarna för att jag tar mig i mål!
 
 


På söndag fokuserar vi på nystart för höstträningen på Nyhetsmorgon. Vi filmade övningar i Tanto imorse. Jag älskar Marias kläder från Röhnisch!


Sixten fick ett besök på Gröna Lund med tillhörande middag och sleepoverparty av sin moster och morbror i födelsedagspresent. Den löstes in idag så vi har haft det galet mysigt med bara ett barn. Vi startade vårt fredagsmys på Fabrique och sedan åt vi middag på Pane Vino.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Sofia - Strawberry Dreams 15 augusti, 2014 at 19:51

  Ja men visst. Fredagar är veckans bästa dag! Lätt!! Men hörredu, nu blir man ju grymt nyfiken på vad det är för något du har på G :).

  [Svara]

 • Svara Jennifer på Fashioncut 15 augusti, 2014 at 22:43

  Hej Lovisa!
  Har googlat runt lite men inte hittat något egentligt bra tips på träning för nyblivna mammor, gravidträning har jag hittat massor men tips för lite snabb vardagsträning och efter förlossningen har det varit dåligt med. Vart ska man börja och hur? 🙂
  Tusen tack för en inspirerande blogg! 😀

  [Svara]

 • Lämna kommentar