Träning

Veckans Crosstraining

Tisdagar klockan 19.00 kör jag Crosstraining på SATS i Sickla.

30 deltagare, högt tempo, explosiv styrka och uthållighetsträning.

Denna vecka upprepar vi samma pass som förra veckan.

Många är nyfikna på min musik på passen och just nu ser spellistan ut så här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara I 23 februari, 2010 at 16:44

  Precis hittat hit från innandufanns-bloggen, och jag kommer stanna kvar! Riktigt härligt med kombinationen barn och träning.

  Upptäckte efter att ha läst igenom massa inlägg att jag bor jättenära dig. Vart brukar du springa? Jag brukar hålla mig till Hagaparken men det blir lite ödsligt och ligger för långt bort så jag tar gärna emot tips på andra rundor!

  /I

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Vad roligt! Det är flera tusen läsare som droppat in och dagen från hennes blogg. Jag hoppas några gillar vad de ser och stannar kvar!

  Vi har bott i city sedan i december, innan dess på kungsholmen och i sjöstaden så mina löparrundor har vari kring de kvarteren. Mina tre favoriter (utan inbördes ordning) är Kungsholmen runt, Riddarfjärden runt och Årstaviken runt.

  Tyvärr kan man inte jogga med min nya vagn men så fort det bli liiite bättre underlag ska jag ge mig ut och undersöka Hagaparken, för jag har bara varit där en gång, på GIH-tiden… Då får Sixten stanna hemma med sin pappa.

  Kram!

  [Svara]

 • Svara Alex 23 februari, 2010 at 16:53

  Jag känner mig helt lost. Jag som en gång i tiden hade koll känner bara igen sex stycken av artisterna i spellistan. Scary.

  [Svara]

 • Svara agnes 23 februari, 2010 at 21:23

  Tack för grym spellista! Hittade alla låtar på spotify och mår illa blandat med njutning när jag hör musiken å tänker på ditt pass… Tack för idag – du är bäst!

  [Svara]

 • Lämna kommentar