Lofsan

Vattkoppor på lillebror

Jepp! Vattkopporna kom på återbesök i det Renmanska Palatset i natt.

Sixten fick sina prickar samma dag som vi skulle flytta, fredagen för två veckor sedan. Han blev verkligen prickig direkt. Baxter har haft en liiiiiten prick i svanken sedan igår, jag har varit uppmärksam på den. I morse var det en liiiiiiten blåsa på den. Sixten fick aldrig några blåsor, bara prickar som såg ut som myggbett eller finnar så vi var till och med osäkra på om det var vattkoppor.

Jag ringde förskolan när de öppnade i morse och rådfrågade om hur vi skulle göra med Sixtens inskolning. Vi bestämde nämligen igår att jag skulle lämna båda två några timmar under dagen för att se hur det gick. Fröken tyckte att vi skulle följa planen så Baxter och jag lämnade Sixten som totalt ignorerade mig på förskolan och promenerade hem igen.

Baxter har varit vaken sedan 03 i natt men nu sover han i vagnen. Jag väljer mellan att blunda en timme jag med eller att köra ett Tabatapass (8 omgångar 20 sekunder arbete 10 sekunder vila på varje övning) ute på terrassen istället. Ni får kika in senare för att se vad det blir. Jag planerar nämligen att filma hela upplägget. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Patricia 17 november, 2011 at 10:22

  Sen ditt mail har jag verkligen kommit igång, tack!! Har äntligen fått tillbaka min träningsgnista. Kör två tabatapass i veckan (hemma) och är på gymmet två dagar. Hade varit kul att se ditt upplägg.

  Ha en bra dag!
  Patricia

  [Svara]

 • Svara Julia 17 november, 2011 at 13:18

  Då måste jag fråga igen om ni vill ha besök av två småtjejer som är sugna på vattkoppor 🙂
  Förra gången var jag ju på kryssning med syrran men nu är jag hemma

  [Svara]

 • Svara Johanna - johannabolmgren.se 19 november, 2011 at 10:48

  Alltså, vad är tabata?

  [Svara]

 • Lämna kommentar