Lofsan

Vattenland, pizzaparty och träning

Idag har jag instagrammat en hel del inne på Apollos @apollosverige konto, där och på min instagram @lofsans lägger jag upp bilder som inte syns här i bloggen. In och följ om du vill se mer!
 
 
 Vår andra dag här på Kipriotis Maris på Kos i Grekland har varit kul, omväxlande och spännande. Veckans första simlektion blev tyvärr inställd imorse då simläraren blev sjuk med kort varsel men vi körde en egen lektion i poolen istället. Det finns många fördelar med att ha en mamma som är utbildad idrottslärare. 🙂
 
 


Efter några timmar i poolen på luftmadrasser och lunch i restaurangen så åkte vi med gratisbussen upp till ett vattenland som ligger på hotellet intill. Det är första gången de små barnen får möjlighet att åka såna här äventyrliga vattenrutschkanor, på Playitas finns det en vanlig dock men inte såna här raka branta eller tunnlar med gummiringar till. Det var så kul att se framförallt Tom och Sixten gå helt bananas och verkligen älska att åka. Baxter åkte några gånger men han är nog i yngsta laget. Det är 120 cm längdgräns men Sixten fick börja åka själv efter att ha kört med vuxen ett par gånger först.
 
 


Vi fortsatte bada i poolen här nere på vårt hotell lite till på eftermiddagen och sen gick alla tre killarna på Pollys pizzaparty. De fick göra egna pizzor att grädda i ugnen och sedan åt alla barnen pizza vid poolen efter en svettig fotbollsmatch. Medan barnen åt pizza så sprang Hans 6 km längs havet på stranden och jag tränade styrka tillsammans med min mamma nere vid havet. Jag gjorde ett pass med 6 stycken övningar som både mamma och jag kunde göra. Hon ska börja träna nu efter ett uppehåll på några år så jag känner mig jätteglad!
 
 När pizzapartyt var slut gjorde gräbsen en paus inne på hotellrummet innan kvällens biofilm. De är väldigt taggade på att hänga på mycket av det som händer med barnklubben. Det gör mig väldigt glad eftersom framförallt Sixten annars tycker att det bästa är att sitta i soffan med Nintendo 3Ds i soffan och äta chips.
 
 Nu håller vi tummarna för att det blir simskola imorgon! När barnen är på barnklubben sen så tänkte jag träna själv. Hans vill simma i havet men jag hänger inte med honom eftersom jag inte känner mig tillräckligt trygg för att simma så långa sträckor i öppet vatten än.
 
 Om vi inte ses på instagram innan dess så ses vi här på bloggen imorgon igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Svara charlotte 18 maj, 2015 at 12:41

  Hej
  Står och väljer mellan detta hotellet och Mythos beach…
  Vilket är bäst?
  Är stranden fin där ni är nu?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Vi hade en svit med egen pool mot havet på Mythos Beach, det var fantastiskt. Kipriotis Maris är mindre än Mythos så här kan vi släppa barnen på ett annat sätt. Det nya gymmet här är fantastiskt, stranden ligger på andra sidan av en väg, annars är de båda hotellen lika varandra. Jag upplever Kipriotis som lite lugnare eftersom det bara finns en restaurang tex.

  Vi kommer garanterat att komma tillbaka både hit och till Mythos!

  [Svara]

 • Svara Karin 18 maj, 2015 at 12:59

  Hur tänker du kring hudcancerrisken med solning iom att du varit på många solsemestrar i år?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag hittade en superprodukt på Apoteket som kallas för solskyddskräm. Den använder vi flera gånger om dagen. 🙂

  [Svara]

 • Svara Diana D (La Madre) 18 maj, 2015 at 16:07

  OMG vad härligt det ser ut!! 😀

  [Svara]

 • Svara Karin 19 maj, 2015 at 01:07

  Är du idrottslärare? Kul, det är jag med. GIH?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Yes! Jag gick ut 2007.

  [Svara]

  Karin Reply:

  Aha! Då började du lagom tills jag slutade då. Jag gick ut 2002. 🙂

  [Svara]

 • Svara Vivi 19 maj, 2015 at 02:54

  Hej Lofsan,

  Jag undrar lite, du som tränar mycket vilket smink tycker du är bäst? Om du använder smink förstås. 🙂

  [Svara]

 • Svara Amanda 21 maj, 2015 at 15:03

  Gud så skönt det ser ut 🙂

  [Svara]

 • Svara minna 26 maj, 2015 at 14:10

  Hej! Ser ju helt fantastiskt ut! Vad härligt att åka denna tid på året då mycket blommar på öarna och det är lite lugnare än i juli och augusti. En kickstart på sommaren. Men oj vad brun du blivit på ett par dagar? Jag blir trots hög sol skyddsfaktor lätt röd. Ha en härlig semester!

  [Svara]

 • Lämna kommentar