Lofsan

Västra Hamnen i Malmö och Legolandförväntningar

Om jag skulle rangordna mina svenska favoritstäder så kommer Malmö att stenhårt konkurrera med Stockholm. Jag älskar Malmö, året om!
 
 Vi tillbringade vår lördag och söndag på Legoland och vid 16-tiden på eftermiddagen igår så sa vi hejdå till Legoland och lovade samtidigt att komma tillbaka igen nästa år. Vi är riktigt nöjda med hotellet. Vi gick all in med legosviten där möbler, väggar och golv är dekorerade med lego, på barnens sängar låg legopresenter och i stora lådor i deras sovrum fanns hur mycket lego som helst. Det är roligt att kunna ge barnen denna helg!
 
 Vi vuxna tycker att maten på hotellets egna restaurang har varit över förväntan och standarden högre än vi trott.
 
 Vi åkte direkt från Legoland via Köpenhamn till Malmö där vi sovit på hotell i natt. Min bästa kompis Anna har precis flyttat hem till Sverige efter några år i Dubai, jag är så glad för hennes skull och det nya livet i Malmö som väntar. Vi hängde i deras nya kvarter vid Ribban och Västra Hamnen idag. Jag älskar området! Vi åt pizza till lunch på Vespa och sedan badade alla killarna medan Anna och jag hängde på bryggan.
 
 En underbar dag med underbara vänner!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Martina 28 juli, 2014 at 22:51

  Åh, håller med dig fullständigt! Stockholm och Malmö är lätt Sveriges bästa städer. Fantastiska, året om, på många sätt / mvh en som bor i Göteborg

  [Svara]

 • Svara Malin - tvillingmorsan 28 juli, 2014 at 23:59

  Har aldrig varit i Malmö. Kanske ska planera nästa sommars semester dit 😀 kram

  [Svara]

 • Svara Ellen 30 juli, 2014 at 13:36

  Snygg överdel! Var är den ifrån? 🙂

  [Svara]

 • Svara Pernilla 8 augusti, 2014 at 08:05

  Hej!
  Undrar när du är i malmö och håller föredrag eller liknande?? 😉 Hade varit så kul, följer dig och skulle gärna tel del av hur du lyckas med allt från träning till familjeliv mm. Eller har du tips på några ”andra” bra som håller till här nere??

  Pernilla

  [Svara]

 • Lämna kommentar