Lofsan

Vasaparken och Öppna förskolan

Sixten får skippa förskolan idag med. Det är en lyx att ha en förskoleplats trots att jag inte jobbar heltid. Just nu jobbar jag två dagar och en kväll per vecka. Om bara några månader börjar jag jobba heltid och Baxter ska också gå på förskolan. Då kommer barnen gå till förskolan oavsett om de är gnälliga eller snoriga så länge de inte är sjuka. Med andra ord; Sixten och jag njuter av att kunna välja själva, dessa dagar har han varit extra kramig och uppmärksamhetstörstande, jag är lyhörd inför detta och ger honom all min tid. Han blev storebror tidigt men är fortfarande bara en bebis som ibland är extra mammasugen. Vi kommer inte att kunna ha såna här dagar åren framöver så jag njuter till fullo!


Idag var vi uppe tidigt. Sixten går upp själv när han vaknar och sätter sig i soffan. Om vi inte hör honom direkt ropar han efter en stund. Artig som få. I alla fall, imorse tyckte Sixten att 05 var lagom tid att gå upp. Rise and shine.

Baxter har varit väldigt gnällt på förmiddagen så jag ville att han skulle sova ut ordentligt och då är vagnen bäst. Vi gick till Ica för att hämta ut Sixtens paket han fått av Libero. Vi ska testa deras nya Activeblöja. Tänk vilket spännande liv jag har. 😉


En liten nyfödd tös fick ett paket med Ralph Laurenskor från New York tillsammans med en liten present postat till sig också. Fina Ella.

Sixten och jag tog oss en match på den nya fina konstgräsplanen i Vasaparken. Han har blivit sjukt säker med fötterna och bollen nu.


Sixten blev trött snabbt, tror jag det med tanke på Arla morgonstund, och somnade direkt i vagnen. Jag fick nobben av min lunchdate, tack för den liksom, men bibehöll planen med ett besök på Hurtigs. Jag älskar deras salladsbar.

Lagom till att jag skulle beställa vaknade Baxter så då valde jag mellan att äta där, i Tegnérlunden eller hemma. Jag är bekväm av mig och gick hem. Baxter fick leka med kastrullerna medan jag kastade i mig salladen och nu hänger vi framför Blås gåta på Nickelodeon Jr. Båda gräbsens favorit. Jag känner mig hjärndöd framför sån TV.

När Sixten vaknat och ätit lunch ska vi gå ner till sångstunden på Öppna förskolan i kvarteret intill. Vi har inte varit där sedan Baxter var nyfödd!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar