Lofsan

Vårterminen

Idag drar vårterminen 2013 igång på riktigt för min del. Även om jag har jobbat hela jullovet så har det inte riktigt varit som det ska vara. Jag har haft möjlighet att kunna fokusera till 100% på mina PT-klienter och köra massa roliga gruppträningspass som jag normalt sett inte gör till exempel.

Under hösten jobbade jag 50% som idrottslärare, nu under denna termin ska jag dessutom vicka för bästa Emelie som jag jobbar tillsammans med. Hon ska satsa på sitt eget företag och jag tar över en del av hennes kurser så fr.o.m. idag jobbar jag 70% som lärare. Som tur är har jag ett jättebra schema som gör att jag inte behöver ändra några av mina andra projekt. Jag trivs ju väldigt bra med att jobba både med mitt eget företag, inriktat på vuxna kvinnor ock med utbildning inriktat på ungdomar.

Jag är väldigt nöjd med hur de två jul- och nyårsveckorna har varit. Barnen har varit hemma från förskolan och Hans och jag har kunnat jobba båda två genom att pussla våra scheman. Nu är det tillbaka till vardagen igen, jag är peppad!


Så här såg vi ut när vi firade julafton. En lite tokig familj med mycket humor och en stor portion kärlen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Kim 7 januari, 2013 at 10:14

  Satt precis o kollade lite på dina videofyme klipp för inspiration till veckans träningspass.. Tack! Känner mig så taggad att få komma iväg till gymet nu. Hittade 400 passet o ska absolut köra det nästa gång jag tränar hemma. Ville bara säga att jag inte riktigt förstår hysterin om att du visar upp din vältränade kropp o mage. För mig är det bara sjukt inspirerande att se nån ”vanlig” mamma som har en sån kropp. Det gör mig taggad att lyckas nå mina mål o hitta drömkroppen. Tack igen! Gott 2013!

  [Svara]

 • Svara Aniika 7 januari, 2013 at 11:05

  Härligt kort! Lycka till med alla jobb, ser fram emot fler grymma träningstips här på bloggen under våren.

  [Svara]

 • Svara anneli 7 januari, 2013 at 13:36

  Nytt år, nya krafter, tack för ny inspiration hela tiden.
  Idag börjar jag 8 veckors träning för att orka Blogger Boot Camp…

  http://lifeincerise.se

  [Svara]

 • Svara Marie Sjögren 7 januari, 2013 at 16:53

  Älskar kortet!

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 8 januari, 2013 at 22:06

  Va fina ni e!

  [Svara]

 • Lämna kommentar