Lofsan

Varning för äckelinlägg

Igår var H riktigt dålig stundtals, framförallt på dagen. Framåt kvällen var han i helt okej form och vi lagade en egen tomatsoppa som var jättegod!

Under Hollywoodfruar började jag känna mig lite konstig, åt en smörgås (funkar alltid för att få bort gravidillamåendet) men mådde inte bättre. Jag somnade vid 2230 och vaknade kring 03 och mådde riktigt illa. Vid 0330 kunde jag inte hålla mig längre och började kräkas. Sedan följde flera timmar där jag kröp mellan toaletten och sängen ett antal gånger. Somnade äntligen mellan 06 och 08 då det drog igång igen.

Som tur var var H hemma hela förmiddagen och tog Sixten så att jag kunde fokusera på ”mitt”. De gick en promenad vid lunch och då somnade jag igen. H:s dotter som bott här hela helgen har också blivit dålig så antingen är det något som smittar eller så åt vi något som inte var bra.

Tyvärr tajmades detta dåligt då H var tvungen att resa bort några dagar. Som tur är har Sixten en fantastisk mormor som släppte allt och åkte raka vägen hem till oss. H var fortfarande kvar så de gjorde en överlämning så att jag kunde ligga kvar här i sängen. När mormor ska på teater ikväll kommer Sixtens moster Agnes hit och leker med honom. Vilket fantastiskt team jag har runt mig!

Mormor och Sixten är ute och promenerar och jag ligger i sängen. Provade att ta mig ut till köket men hela magen krampar och jag får ändra riktning till badrummet. 🙁

Det är tur att jag har min iPhone så att jag kan sysselsätta mig med något.

Jag är så himla besviken på två saker:

1) jag hade bokat både klippning och färgning hos min favoritfrisör på morgonen som jag missade. Jag vill hinna fixa håret innan resan till NY!

2) imorgon ska alla mina mammakompisar från GIH ses hemma hos Ingrid. Det hade jag peppat för länge! 🙁

Usch för det här! Vill inte spy mer, inte ha ont i kroppen! Vill må bra och vara glad!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Petra 20 april, 2010 at 16:20

  NÄ fy.. vi har också legat i helgen..typiskt när mannen ska bort en vecka men men. Har en kompis som jobbat på SATS vid hötorget hon heter ockå Lovisa! Krya på er! Såg du förresten min fråga om mammakläder?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ja, man är inte kaxig!

  Nej, jag missade den! Berätta!

  [Svara]

  Petra Reply:

  jag undrade vad du har för tips på snygga bra mamma kläder! Du verkar ju ha koll 😉

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Med mammakläder menar du kanske gravidkläder? Jag behövde inte så mycket mammakläder eftersom min mage aldrig blev så stor. De jag har köpte jag på Vero Moda; en jeanskjol, en blus och flera långa linnen. Annars så köpte jag långa linnen och tröjor som var ganska billiga så jag kunde slänga dem.

  Om du menar mammakläder såna som man passar bra i när man har blivit mamma så har jag ett större behov av att känna mig snygg nu än innan så jag vill gärna ha tajta kläder och högklackat när vi är ute på stan. Hemma lodar jag runt i mjukiskläder…

  Hur menar du?

  Petra Reply:

  Menade gravid kläder! Men precis osm du så känner jag nu ett behov av att ”vara fin” då man gått runt i gravid och amninskläder i 2 år 🙂 men hemma är det mjukis som gäller 😉

 • Svara Petra 20 april, 2010 at 16:20

  NÄ fy.. vi har också legat i helgen..typiskt när mannen ska bort en vecka men men. Har en kompis som jobbat på SATS vid hötorget hon heter ockå Lovisa! Krya på er! Såg du förresten min fråga om mammakläder?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ja, man är inte kaxig!

  Nej, jag missade den! Berätta!

  [Svara]

  Petra Reply:

  jag undrade vad du har för tips på snygga bra mamma kläder! Du verkar ju ha koll 😉

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Med mammakläder menar du kanske gravidkläder? Jag behövde inte så mycket mammakläder eftersom min mage aldrig blev så stor. De jag har köpte jag på Vero Moda; en jeanskjol, en blus och flera långa linnen. Annars så köpte jag långa linnen och tröjor som var ganska billiga så jag kunde slänga dem.

  Om du menar mammakläder såna som man passar bra i när man har blivit mamma så har jag ett större behov av att känna mig snygg nu än innan så jag vill gärna ha tajta kläder och högklackat när vi är ute på stan. Hemma lodar jag runt i mjukiskläder…

  Hur menar du?

  Petra Reply:

  Menade gravid kläder! Men precis osm du så känner jag nu ett behov av att ”vara fin” då man gått runt i gravid och amninskläder i 2 år 🙂 men hemma är det mjukis som gäller 😉

 • Svara unique 20 april, 2010 at 20:25

  Stackare där! Hoppas innerligt att du mår bättre snart 🙂

  [Svara]

 • Svara unique 20 april, 2010 at 20:25

  Stackare där! Hoppas innerligt att du mår bättre snart 🙂

  [Svara]

 • Svara Pt-Adde 20 april, 2010 at 21:10

  Hej där vännen.

  Låter inge bra. Sambon min mådde illa ikväll och hade ont i magen. Jag svalde en halv burk med hela pepparkorn. Det funkar säkert inte men måste prova nåt om det är magsjukan hon har. krya på dig. Vi får träffas snart för en föräldrarfika.

  Kram Adde

  [Svara]

 • Svara Pt-Adde 20 april, 2010 at 21:10

  Hej där vännen.

  Låter inge bra. Sambon min mådde illa ikväll och hade ont i magen. Jag svalde en halv burk med hela pepparkorn. Det funkar säkert inte men måste prova nåt om det är magsjukan hon har. krya på dig. Vi får träffas snart för en föräldrarfika.

  Kram Adde

  [Svara]

 • Svara Lill 21 april, 2010 at 09:01

  Hej!

  Fy, det där låter inte roligt. Det låter mer som magsjuka än gravidillamående. Själv går jag in i vecka 11 imorgon och jag har mått konstant illa hela tiden, är så jvl jobbigt, man orkar liksom inte. Jag förstår inte vad du får all din energi från att gå och träna mm. Mitt träningskort har legat still i två månader precis som jag.
  Kram på dig och krya på dig…

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ja, jag känner mig mycket bättre idag, det var väl antingen matförgiftning
  eller maginfluensa.

  Min träning är mitt liv, får jag inte träna så blir jag nedstämd och lite ledsen så jag MÅSTE liksom dit. Sen vet jag att graviditeten blir lättare om jag känner mig stark, jag tycker magen blev så tung förra gången.

  [Svara]

 • Svara Lill 21 april, 2010 at 09:01

  Hej!

  Fy, det där låter inte roligt. Det låter mer som magsjuka än gravidillamående. Själv går jag in i vecka 11 imorgon och jag har mått konstant illa hela tiden, är så jvl jobbigt, man orkar liksom inte. Jag förstår inte vad du får all din energi från att gå och träna mm. Mitt träningskort har legat still i två månader precis som jag.
  Kram på dig och krya på dig…

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ja, jag känner mig mycket bättre idag, det var väl antingen matförgiftning
  eller maginfluensa.

  Min träning är mitt liv, får jag inte träna så blir jag nedstämd och lite ledsen så jag MÅSTE liksom dit. Sen vet jag att graviditeten blir lättare om jag känner mig stark, jag tycker magen blev så tung förra gången.

  [Svara]

 • Lämna kommentar