Lofsan

Världens bästa yrke

Det har jag!
 
 Min torsdag har varit helt ofattbart häftig och jag måste nypa mig i armen för att förstå att det inte är en dröm. Jag längtar så till jag får berätta allt för er, varenda liten detalj vill jag dela med mig. Ni har en så stor del av min utveckling och jag har er att tacka för så mycket. Jag vill ge och ge och ge er tillbaka som tack för alla möjligheter ni skapar åt mig. Jag hoppas att ni känner att bryr mig om er och att ni är viktiga för mig!
 
 En del av min overkliga torsdag har jag tillbringat med ett företag som anlitat mig som föreläsare och löparcoach. Jag har hållit en föreläsning och ett löppass för ett lokalt kontor i Malmö och idag körde jag samma upplägg för gänget på huvudkontoret i Stockholm. Första hade vi en inspirationsföreläsning om målsättning och strategier kring träning på lunchen och klockan 17 körde vi ett intervallpass i Hagaparken. Vilken fantastisk arbetsplats för mig!
 
 


Om du vill boka mig som föreläsare till din arbetsplats eller liknande kan du maila mig på info@lofsan.se eller kontakta Helena Vågberg på Talarforum!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Annica 8 maj, 2014 at 22:07

  Hejsan! Mejlat dig för två veckor sen men inte fått svar – kan det vara så att du har ett filter för vissa mejl adresser eller bara supermycket att göra att du kanske inte hunnit svara? Håller med, Hagaparken är en riktigt bra plats för löpning =).

  [Svara]

 • Svara Emma Carlsson 9 maj, 2014 at 05:21

  Grattis! Det går nästa att ta på din energi genom texten.
  Det låter som den optimala mixen – strategiarbete och målbildstänk kombinerat med löpcoachning! Jag behöver sälja in löpcoachningen i ekvationen. Målbilden börjar utkristallisera sig allt tydligare. Coolt;)

  [Svara]

 • Svara Kristin 9 maj, 2014 at 09:53

  Så himla härligt att läsa, jag gläds med dig och blir så otroligt inspirerad!

  [Svara]

 • Svara Hanna 9 maj, 2014 at 21:57

  Fina du! Tack för all inspiration du ger!!!

  [Svara]

 • Svara Marih 9 maj, 2014 at 22:22

  Du är även en stor inspirationskälla. Älskar att läsa de du skriver o se de tips du gett via TV. Mitt mål är i år midnattsloppet i Malmö på under 60min. Har du något bra tips på att få ner tiden förutom intervall träning eller de är de effektivaste?

  Trevlig helg!

  [Svara]

 • Lämna kommentar