Lofsan

Variation är nyckeln till glädje

Oj vad mycket jag har att blogga om idag; Bellmanstafetten blev en riktig succé och båda mina lag gjorde så fina prestationer. Det laget jag sprang i kom 3:a totalt i damklassen till och med. Jag är superstolt och så imponerad över allas insatser. Mer om det i ett senare inlägg.

Nu ska jag avsluta dagen häruppe på Hälsocamp Kullängen med en föreläsning för deltagarna. Vi har kört ett stenhårt pass innan middagen och som krona på kvällen kommer jag att prata om hur man kan bli sin egen PT.

Den här veckan har jag haft lektioner med mina gymnasieelever, kört PT med kunder på Sats, fotograferats och intervjuats av Expressen, skrivit en artikel till tidningen Cosmopolitan, sprungit Bellmanstafetten och coachat här på Hälsocamp Kullängen. Snacka om varierade arbetsuppgifter, jag älskar det!


Lisa fotade mig direkt efter målgång idag, vad pigg jag ser ut!


Fast för att få första bilden från henne var jag tvungen att lova lägga upp den här bilden också. Direkt direkt efter målgång. Inte så pigg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Hanna 25 augusti, 2012 at 18:29

  Haha, fantastisk bild längst ned! Du och Lisa har verkligen lyckats fånga känslan efter målgång. 😉

  Stort tack för idag! Det var fantastiskt roligt!! 🙂

  [Svara]

 • Svara Cattis 25 augusti, 2012 at 18:37

  Grattis till ”bronset”!

  [Svara]

 • Svara Maria 25 augusti, 2012 at 19:00

  Grattis! Ser ut som ni hade bra väder 🙂 Grattis på namnsdagen också!

  [Svara]

 • Svara Maria 25 augusti, 2012 at 19:24

  Härligt, bra jobbat och snygga bilder 😉

  [Svara]

 • Svara Sandra 25 augusti, 2012 at 19:43

  Åh va mycket spännande! Grattis till tredje platsen! Grymt!! 🙂 att bli sin egen pt låter superspännande! Jag försöker komma igång med träningen (sats) kör lite pass men gillar att köra själv också. Att ta i och peppa mig själv är inga problem. Har till och med lyckats ta mog dit flera gånger innan jobbet trots att jag är sjukt morgontrött. Gymmet på morgonen är fantastiskt, lugnt och skönt 🙂 mitt mål är att tajta till kroppen, få mer muskler och bränna lite magfett… Försöker variera kondition och styrka. Det enda som ofta hindrar mig från att ta mig till gymmet är att jag inte vet vilken muskelgrupp jag ska köra och om man kan kombinera, vilka är bäst att kombinera, hur ofta ska man göra vad osv. Har du några bra tips? Tack för en fantastiskt energigivande och inspirerande blogg! För att du ger energi och inspiration!

  [Svara]

 • Svara Anna -Trend o träning 25 augusti, 2012 at 22:01

  Oj, kom vi 3a! Sjukt bra av oss 😀

  Skön bild av dig. EXAKT så kände jag också!

  Så roligt att du får så många uppdrag. Räkmacka kan tyckas, men jag vet att hårt jobb & smart skalle ligger bakom. Hejja!

  [Svara]

 • Svara Life of Lisa 26 augusti, 2012 at 11:37

  Haha, älskar att du la ut sista bilden, det trodde jag inte – fast jag är inte förvånad. Sköna Lovisa. 🙂

  Tack för igår, superkul och galet bra jobbat, tror alla känner igen den där känslan efteråt vare sig tiden var närmare 20 eller 30. Heja oss!
  Och 3a är galet starkt, superkul att det räckte så långt!

  Ha en fortsatt härlig helg.

  [Svara]

 • Lämna kommentar