Lofsan

Varför väljer du att träna?

Jag gjorde en tidningsintervju tidigare idag som handlar om träning och småbarn i kombination. Det är en utmaning för både mammor och pappor att få till träning under de första åren och kanske resten av livet när andra personer har behov som går före sina egna.

I intervjun fick jag frågan om jag har något råd till alla kvinnor som vill träna och vara mamma samtidigt. Jag tog då upp detta:

Att välja att träna ska vara för att du tycker om dig själv och vill din kropp väl. Allt för många tjejer tränar för att kompensera för något man gjort eller inte gjort eller för att man inte tycker om sig själv. Om du är snäll mot din kropp är den snäll mot dig.


Morgonpromenad i bergen ovan Marbella, en snäll start på dagen.

Känner du igen dig?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Saras Träningblogg 31 oktober, 2013 at 18:44

  Så sant! 😉

  [Svara]

 • Svara Mia 31 oktober, 2013 at 20:26

  Jag håller definitivt med dig. Jag har två små grabbar, en på snart 11 månader och en på drygt 2,5 år. Jag mår bra av att träna och njuter av min egna tid då jag inte bara är mamma. Skönt att komma ut eftersom det kan bli rätt intensivt med två små barn. Jag blir gladare och får mer energi av träningen. En bättre mamma och fru.

  Jag sprang Stockholm marathon då min yngsta var 6 månader och jag tvekade aldrig. Jag har blivit beroende av löpträning – på ett bra sätt. 🙂

  [Svara]

 • Svara pilotfrun 31 oktober, 2013 at 21:07

  Aa, mina ”hemtrakter” ser jag! Visst är det väl bara helt underbart att träna här i Spanien.
  Kram
  Rebecca
  http://pilotfrun.se

  [Svara]

 • Svara Ninelin 1 november, 2013 at 14:57

  Att få träna i värme, underlättar 😉 och på mitt favoritställe också 😉

  /N

  [Svara]

 • Lämna kommentar