Lofsan

Varför göra det lätt när man kan göra det svårt?!

Åh herregud vilken urladdning det var att se Gladiatorerna ikväll! Jag är helt slut!


Jag har varit så galet nervös under dagen och precis innan programmet började kunde jag knappt lyfta armarna. Nu känns hela kroppen så tung och det är tusen tankar som snurrar i skallen.

Vi var ett stort gäng som först tränade tillsammans på Rosa Skrot och sedan var vi nästan 40 personer som sågs på en restaurang på Söder och tittade tillsammans. Det är så häftigt att jag hade 50 personer i hejaklacken på arenan, så många ute i landet som hejar, alla kompisar som tittar och hejar och sen ett så stort gäng som kom och ville se programmet tillsammans med mig. Ni alla grymma, världens bästa fanclub!

Jag vann ju lite otippat Hinderbanan och nu får vi vänta in de andra tjejernas tider för det är bara 6 av 8 vinnare som går vidare till semifinal. Det kommer vara galet spännande!

Mina reflektioner så här långt kring min insats i programmet är dessa:

– Att vara en liten tjej är ingen bra i sak i Gladiatorerna.
– Jag var castad till programmet för att prestera i hinderbanan, det är därför jag är med.
– Det är galet svårt när man väl står där öga mot öga med Gladiatorerna. Jag har ju alltid suttit hemma i TV-soffan och varit kaxig.
– Att vara med i Gladiatorerna är en dröm som blir sann. Helt overkligt att jag får vara med på den här resan.
– Ge aldrig upp, fortsätt kämpa no matter what!
– Jag är en glad tjej som alltid vill ha roligt. För mig var i princip hela inspelningen en enda lång njutning och jag hoppas det märks och syns. Den glada positiva tjej ni ser är den jag är i verkligheten.

Än en gång, stort tack för alla hejarop, pepp och stöd ni ger. Ni är världens bästa fanclub!


Jag mötte Ice i Ringarna, den roligaste grenen i tävlingen utöver Hinderbanan.

Nu ska jag sova ett par timmar och imorgon bitti kommer en taxi och hämtar mig. Jag är med i Nyhetsmorgon på TV4 och pratar om hur man kan gå från Soffpotatis till att springa milen. Hoppas ni tittar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

40 Kommentarer

 • Svara Hanna 5 januari, 2013 at 00:31

  Du är helt suvären, tack för din blogg.

  [Svara]

 • Svara Jennifer Sandström 5 januari, 2013 at 00:40

  Åh du var jätteduktig och jag tänkte verkligen på det att man såg vad GLAD du var. Det har jag nog aldrig sett på samma sätt hos någon annan deltagare förut och det var riktigt härligt att se 🙂 Bra jobbat Lofsan!

  [Svara]

 • Svara Anna 5 januari, 2013 at 00:45

  Grattis till väl utfört jobb!!
  Armgången i hinderbanan var grym!

  [Svara]

 • Svara Therese 5 januari, 2013 at 00:45

  ja du var så himla glad hela tiden! och om jag vore gladiator (HAHA) så sulle jag nog finna det lite provocerande 😉 men det var skönt att se att du banne mig fick lite jädrar anamma och utkrävde hämnd efter nedbrottningen 😉 min wilmer och jag satt till halv nio och ropade heja Lovisa heja Lovisa! fast han hejade på ”den andra Lovivisian” oxå 😉 han gick inte med på att vi inte hejade på henne! otrolig prestation i hinderbanan! och helt ärligt en 25-åring vs en tvåbarnsmamma – du är ju bara grymmast!

  [Svara]

 • Svara M 5 januari, 2013 at 00:56

  Du verkade glad och har en fantastisk utstrålning!

  Men vad som är himla tråkigt med Gladiatorerna är det där jävla skitbeteendet som Bullet (?) körde med. Jag vet inte om de är instruerade att bete sig jävligt, i så fall är det galet. I annat fall borde de kickas. Vissa kan ju vara bra gladiatorer och ändå bete sig schysst. Du är ju inte den första som råkar ut för sånt där.

  [Svara]

 • Svara MammanMia 5 januari, 2013 at 01:09

  Mycket bra jobbat Lovisa! Du är en sann inspirationskälla 🙂

  [Svara]

 • Svara Sofia - mamma till Amanda och Olivia 5 januari, 2013 at 03:34

  Jag har just sett programmet på TV4Play och trots att jag visste att du skulle vinna så var jag jättenervös under hinderbanan, haha. Så duktig du är, det är verkligen inspirerande för oss andra mammor att försöka hinna med målmedveten träning i vardagen – för det syns att du är riktigt stark och mjölksyretålig. Jag håller tummarna för dig! Kram!

  [Svara]

 • Svara Caroline 5 januari, 2013 at 07:21

  Grymt bra jobbat tjejen!! 🙂

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 5 januari, 2013 at 07:25

  Jo då Lovisa. Det syntes och du är precis lika glad och hurtig i verkligheten

  [Svara]

 • Svara Jeanette 5 januari, 2013 at 07:56

  Grattis!

  [Svara]

 • Svara Petra - Jag & mitt liv, med barn, Lchf och träning 5 januari, 2013 at 08:02

  Grattis! Du var grym! Men några av gladiatorerna som var med i går borde dom ha diskat tycker jag. Hoppas domaren är hårdare nästa gång och att vi får se dej i semifinal.

  [Svara]

 • Svara 03.42 « Health by Helena 5 januari, 2013 at 08:35

  […] ligga vaken fram till strax efter 05.30 (under tiden hann jag läsa några sidor i min bok och se Lofsan krossa sin motståndare i hinderbanan), för att sedan äntligen somna om i två timmar, så känns […]

 • Svara Helen 5 januari, 2013 at 08:41

  Härligt jobbat !
  Du är en stor inspiration för mig och jag tyckte din glädje lyste igenom i hela programmet .
  Grattis till seger så hoppas jag att tiden räcker långt .

  [Svara]

 • Svara sophia 5 januari, 2013 at 08:41

  Det var så inspirerande o kul att titta! Jag är imponerad av att du vågade köra så tufft fastän du är aå lätt i förhållande till gladiatorerna!

  [Svara]

 • Svara Emelie 5 januari, 2013 at 08:42

  Helt fantastiskt grym var du i första programmet!!:)

  [Svara]

 • Svara Sara 5 januari, 2013 at 08:45

  Vilken inspiration du är Lovisa! Vi satt här hemma i soffan och skrek och hoppade och hejade och det var ett sånt GRYMT slut, att du kom ikapp och vann i hinderbanan. Helt fantastiskt. Grattis!!

  [Svara]

 • Svara Emelie 5 januari, 2013 at 08:46

  Bra kämpat! Din positiva inställning och jävlaranamma är en riktig inspirationskälla. Hoppas du går vidare till semifinal då kommer jag att titta 🙂

  [Svara]

 • Svara Helena 5 januari, 2013 at 09:08

  Så jäkla grymt Lovisa! Har aldrig någonsin träffat ngt som skulle gjort det bättre än du gjorde. Ser grymt tufft ut att möta dessa enorma vilddjur. Din envishet och glädje tog dig hela vägen till seger. Jättekul att se dig tävla.
  /Helena V

  [Svara]

 • Svara Maria 5 januari, 2013 at 09:41

  Återigen STORT GRATTIS!!! DU var så grym!! Satt och hoppade i soffan vid sista grenen ..
  Och blev nästan lite rörd när du vann!!
  🙂

  [Svara]

 • Svara Therese 5 januari, 2013 at 09:44

  Vad duktig du är! En riktig Fighter! Stort Grattis!!!

  [Svara]

 • Svara Therese 5 januari, 2013 at 09:45

  Grattis till vinsten, den förtjänade du verkligen!
  Och jo det märktes att det inte var en fördel direkt att vara liten, iallafall i de grenar ni fick köra igår. I hinderbanan däremot! Det riktigt lyste om dig innan hinderbanan och du såg rejält taggad ut. Jag trodde det var kört när du gick på balanspinnarna och gick av för tidigt men höll tummarna hårt att den andra tjejen inte skulle klara rullbanden!

  [Svara]

 • Svara Suz 5 januari, 2013 at 10:14

  Jag ar på möte på gymmet igår så missade hela kalaset men ska kolla på reprisen idag. Ska bli spännande!

  [Svara]

 • Svara Cilla 5 januari, 2013 at 10:23

  Ritigt bra jobbat 🙂 Jag satt här hemma själv och hejade och tjoade! Du är verkligen en stor inspirationskälla och jag är säker på att hela blogg-Sverige satt och hejade på just dig.

  [Svara]

 • Svara Ajlin 5 januari, 2013 at 10:48

  Grymt impad av din prestation. Skulle själv vilka vara med men är inte riktigt än i den fysiska form man måste vara i. Men hur funkar det här med casting till programmet? Trodde att alla fick söka och genomgå samma tuffa uttagningar. Slapp du dem?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Gud nej, alla gör stentuffa tester och intervjuer.

  Jag var faktiskt bland de bästa på alla tester vi gjorde. Jag ska se om jag får lägga upp filmer på testerna.

  [Svara]

 • Svara Victoria 5 januari, 2013 at 10:51

  Du är en sann inspirationskälla Lovisa!!
  Satt som klistrad framför ett program jag annars slökikar på.
  Du är ju bara SÅ grym! Mer av denna energin till folket 🙂

  Kram på dig!

  Ps, såg dig i nyhetsmorgon också såklart!

  [Svara]

 • Svara EmelieMaria - träning&annat 5 januari, 2013 at 10:51

  Måste varit en sån cool upplevelse att få vara med!! 😀

  [Svara]

 • Svara ❤ TUMADRE - ensamstående mamma till två ❤ 5 januari, 2013 at 11:33

  Du är så jävla grym. Fan vad tufft!
  Jag blev lite arg emellanåt när jag tittade på programmet, men innerst inne visst jag hela tiden att du kommer kamma hem det i hinderbanan. Du kanske inte har längden och vikten, men du har kondition, snabbhet, smidighet, styrka och ett jäkla pannben!

  Grattiskramar!!! ❤

  [Svara]

 • Svara Therese 5 januari, 2013 at 12:00

  Stort grattis! 🙂 så himla kul! föresten, reagerade på en sak igår. När du skulle tävla o ”info-rutan” med vikt o längd kom upp så stod det olika längder två ggr. Ena gången vad du 158 o andra 162. Så jag undrar bara hur lång du egentligen är 🙂 Är nämligen själv bara 158 så det var därför jag noterade det 🙂 hihi

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Haha, ja jag var 162 och 55 kg först. 🙂

  Jag är 158 och 52 kg.

  [Svara]

 • Svara Lina 5 januari, 2013 at 12:22

  Gah! Du kan ju inte göra en så nervös kvinna!
  Grymt bra jobbat!
  GRATTIS!

  [Svara]

 • Svara Cattis 5 januari, 2013 at 12:32

  Grymt jobbat!

  [Svara]

 • Svara Mervi 5 januari, 2013 at 13:20

  Grym insats Lovisa! Jag stod och hoppade och hejade på dig här hemma och när det var dags för dig att springa upp för bandet i slutet på hinderbanan så sa jag tryggt och lugnt till min man att:
  -Luuugn nu. Det här grejar hon, hon har tränat hårt för just det här momentet!
  Och du vann!! 🙂 Hoppas verkligen att du är vidare för att aldrig någonsin har det varit så här kul att se på Gladiatorerna och din energi och inställning är grym!! Du bör vinna hela baletten!

  [Svara]

 • Svara Marie 5 januari, 2013 at 15:45

  Stort grattis!! Grymt jobbat, det var jättekul att se, och spännande! : )

  [Svara]

 • Svara Träningsglädje 5 januari, 2013 at 17:03

  kul att se dig tävla lovisa – grymt bra!!

  [Svara]

 • Svara Åsa 5 januari, 2013 at 17:32

  Grattis!! Vilken kämparinsats!!
  Hejja hejja 🙂

  [Svara]

 • Svara Nina - Glamourmamman 5 januari, 2013 at 18:12

  Heja dig 🙂 Vilken revansch du tog – du är grym!!

  Kram på dig!

  [Svara]

 • Svara Tove 5 januari, 2013 at 21:03

  Grattis! När ni intervjuvades av Gry innan Hinderbanan och du sa ”jag älskar att jaga” så ryckte din motståndare till och såg rädd ut… haha då visste jag att du skulle ta det 🙂

  Tack fär grym inspiration och träningsövningar varje vecka!
  /från en som också älskar att jaga & vinna

  [Svara]

 • Svara Cherie Mårtensson - Mamma till Emma med löparskorna i handen 5 januari, 2013 at 21:14

  Det var härligt att se igår 🙂 Grattis!

  [Svara]

 • Svara Anonym 5 januari, 2013 at 21:30

  Hallå! Här kommer jag hänga endel. Jag är soffpotatisen som nu ska springa milen. Jag har visserligen gjorde det två gånger innan, Tjejmilen, men nu vill jag ha ett bra resultat också. Och komma i form. Jag mår så bra när jag springer. Tack och trevlig lördagkväll 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar