Lofsan

Vardag med London i tankarna

 Tillbaka i vardagen och mina älskade PT-kunder på Rosa Skrot idag. Det är lika bra att gå ut hårt från början tycker jag så jag jobbar från 07 till 16 i gymmet och sedan ska jag hämta gräbsen från förskolan. Det var en trött familj i morse eftersom gräbsen faktiskt kom hem senare än jag igår kväll. Vi tar nog en eftermiddag i soffan med lite mellanmål idag.
 
 Mina tankar upptas mycket av London just nu och jag planerar och funderar hur den optimala Londonhelgen ska vara. Förutom god mat och shopping planerar jag minst ett löppass i Hyde Park!
 
 


Förra året var det riktig vår i London denna vecka. Nu är det 7 grader och regn. Hoppas på lite mer vårkänslor!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Anna Margareta 20 januari, 2014 at 11:07

  Gud så härligt! Och springa i storstäder är så himla kul! En massa att se och en drös med intryck att ta in.

  [Svara]

 • Svara Louisefoto 20 januari, 2014 at 11:15

  Ja saknade dig på Nyhetsmorgon igår. Trodde du skulle vara där men så fel ja hade.

  [Svara]

 • Lämna kommentar