Resor

Vår sista dag i Tandådalen

Det är med stor sorg jag skriver detta inlägg. Imorgon ska vi åka hem till Stockholm och Drottninggatan igen. Tillbaka till vardagen… Vi har haft det så fantastiskt bra denna vecka, Agnes och mamma har umgåtts massa med Sixten, Hans och jag har fått lite tid ensamma men Hans har också fått kvalitetstid med lilla Sixten.

På nyheterna och i tidningarna pratas det bara om snöovädret, ischocken o.s.v. men här i Sälen måste vi ha haft tur för vi har haft sol och/eller lätt snöfall hela veckan. Okej att det har varit kallt men lite sol på näsan tackar man inte nej till!

Sixten och jag har haft en mysig förmiddag här i stugan idag. Framåt tolv packade jag ner honom i vagnen och tog en sväng genom stugbyn och bort till backen. Sa hej till de andra som fikade och sedan gick vi tillbaka ensamma till stugan. Det är ganska mycket backar, hala sådana så en timmes promenad bränner i låren.

När de andra åkt klart kom de hem till oss. Mormor tog hand om Sixten medan Hans och jag körde ett lättare träningspass i längdspåret. Vi som åkt hela vägen bort till Lindvallen för att åka i deras elljusspår hela veckan, hittade vårt egna längdspår som vi skulle kunnat använda innan mörkret, just runt knuten… Så blir det ibland, nu vet vi alla fall!

Noggranna förberedelser inför skidåkningen

Ni ser hur verklighetstrogen inactionbilden ser ut att vara va?

Liiiite mer verklighetstroget, men fejk här också....

Lofsan goes crazy indawodds!

Härligt rosig om kinderna och frost i skägget!

Den bästa afterskin är den med Sixten på magen efter en bastu med hårinpackning

Ikväll ska vi packa väskor och förbereda för hemresa. Jag har köpt lite snask till soffan men det ryktas om att soffan är vigd åt Robinsonfinalen. Suck!

Förövrigt klarade Agnes och jag Super Mario Bros på Wii idag. Vi har några banor kvar att spela men sista bossen är avklarad! Jippi!!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar