Lofsan

Var sak har sin tid

Vad hände med bloggen idag egentligen? Inget inlägg på hela dagen?!

Jag har jobbat på skolan med lektioner och omdömensgrejs oavbrutet. Jag har 190 omdömen att skriva inför utvecklingssamtalen efter höstlovet. 190 elever att gå igenom med namn, ansikte, praktisk färdighet, teoretisk kunskap, måluppfyllning, målsättning osv. Mitt huvud känns lite mosigt nu när jag gjort hälften.

Det var någon som undrade om jag skulle sluta jobba som idrottslärare nu när jag börjar på Rosa Skrot snart. Jag var anställd på Sats men nu har jag startat mitt eget företag där jag samarbetar med Rosa Skrot. Jag trivs väldigt bra med att både jobba privat mot privatkunder och företag och samtidigt jobba med utbildning på gymnasienivå. Någon gång i framtiden vill jag arbeta med utbildning av personliga tränare och träningsinstruktörer och då tror jag att den erfarenhet och kunskap jag kan få i min nuvarande lärartjänst kommer vara ovärderlig.

Allting har sin tid. Min tid på Sats är förbi. Det har varit en bra arbetsplats för mig under flera år men nu har jag vuxit ur deras verksamhet. Hos Sats blir jag utbildad av sådana som jag själv tycker att jag bör utbilda. Med min egen ”kostym” inne på Rosa Skrot kan jag utforma mina egna produkter såsom efterfrågan från kvinnliga träningstjejer är. Jag längtar!!!


Vi kom precis hem från jobb och förskola. Jag har tänt ljus i hela lägenheten och snart ska jag göra middag åt oss. Jag hoppas att Hans ringer lite senare. Vi har inte setts sen i måndags och än är det ett par dygn kvar till han kommer hem.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Isabelle 24 oktober, 2012 at 20:32

  Och jag som tänkte fråga dig om du inte ska börja jobba på SAFE skolan som lärare. Det skulle passa som handen i handsken tror jag

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Man vet aldrig, det vore en dröm! 🙂

  [Svara]

  Isabelle Reply:

  Du skulle platsa utan problem. Jag hade gääääärna haft dig som lärare:-)

  [Svara]

 • Svara Cecilia Fridh 24 oktober, 2012 at 20:49

  Fin du är och vilka härliga planer du har. Snygg matta också, så. Vill jag också ha. Ha en trevlig kväll.

  [Svara]

 • Svara Annah 28 oktober, 2012 at 08:58

  Jag träffar så många i mitt jobb som mår dåligt, har dåliga vanor, äter fel, tränar noll och jag skulle så gärna vilja arbeta mer med detta för jag tänker att även om ekonomin är dålig behöver det inte betyda att man struntar i träning och hälsa. Ibland känns lite lite uppgivit att så många har klippkort hos läkare när jag tror att lösningen kan vara rätt enkel, men svårt att få människor att inse det när motivationen inte finns till förändring.

  Viktigt med mål, både i arbetslivet och privat, det är så vi utvecklas.

  Ha en härlig söndag, med kalas och allt!

  [Svara]

 • Lämna kommentar