Lofsan

Vår lördag

Vi hade en riktig familjelördag denna helg. Hans jobbar sjukt mycket och reser kors och tvärs så det är kul och skönt att ha en heldag hela familjen ibland.

Vi startade med ett träningspass på Sats i Sickla där jag mötte upp två grymma mammor och så körde vi tre ett riktigt hårt och kul pass. Jag satte ihop tre övningar där en övning blir ”klockan”. De andra två kör så länge som övning tre kör sin tex 20 reps. Sedan byter vi så att en nästa person kör ”klockövningen”. Genom att sätta ihop tre varv med tre övningar och fyra block och inte vila mellan övningarna blev det väldigt intensivt, varierat och roligt. Det komiska är att vi tre morsor tränar överlägset hårdast, de andra står mest och tittar eller vilar. Det värsta är de som har med sig telefonen eller en bok att läsa i mellan setten. Det blir som ett skämt tycker jag.

Efter träningen gick lilla familjen över till Sickla Köpkvarter för lite shopping och smoothie. Sixten var i toppform och så himla gullig. Baxter somnade medan jag hängde i provhytten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar