Lofsan

Var befinner ni er?

God morgon på er!

Vad roligt att så många vill hänga på en ny challenge! Jag hade tänkt börja i dag men jag får nog skjuta på det ett par dagar eftersom jag vill starta med ett kroppssammansättningstest. Beroende på vad man har för mål så måste man ta reda på var man står nu så att man ser att man förbättrar sig. Vill man satsa på löpning under 10 veckor och bli snabbare måste man fastställa hur snabb man är idag. Använd måttbandet, vågen, kameran, kläder, ett löptest, maxa i antalet armhävningar eller ta hjälp av någon som kan mäta underhudsfettet/muskelmassan på dig. Välj mätmetod utifrån vilka mål du har.

Som inspiration till dagens träningspass visar jag en komplex styrkeövning som drar upp pulsen också; stepup med bicepscurl och axelpress i samma svep. Superseta med hantellyft åt sidan på slutet, med lite böjda armbågar så du orkar samma vikt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Josefine 26 december, 2011 at 17:09

  Jag är med! Jag måste komma igång med träningen (igen) och hitta ett sätt att kombinera hög arbetsbelastning med träning. Inga barn dock så det borde inte vara så svårt 🙂 Maran hägrar i juni och jag vill ju slå min förra tid.

  [Svara]

 • Svara Anonym 27 december, 2011 at 14:17

  Vilka armar du har människa!! Sjukt snygga

  [Svara]

 • Lämna kommentar