Lofsan

Vapiano och en film

Agnes och jag tog en Vapianolunch idag efter en kall promenad över Kungsholmen. Jag hade överskattat våren rejält.


Lyxigt att få sällskap av Baxter som var vaken även om han somnade halvvägs in i lunchen.


Efter hämtning av Sixten och en sväng på Ica är vi nu hemma och har ätit mellis. Hans är bortrest så efter grillad kyckling till middag ska vi bada badkar alla tre och sedan hoppas jag att det blir en smidig nattning av gräbsen.

Om jag får någon timme över när Sixten somnat ska jag se den tredje filmen som jag hyrde i fredags; American Violet. Jag köpte ny honung som tog slut igår så jag längtar redan till mitt sena kvällsmål framför TV:n; kesella, hallon, några nötter och lite ringlad honung. Beroendeframkallande.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Louise 9 mars, 2011 at 22:08

  Vad söt han är!

  Och den där kvällematen lät fantastiskt god, måste prova! Idag darrar mina ben gott efter intervallträning i skogen, är jätte tacksam för hjälpen med mitt träningsupplägg!

  Sov gott!

  Kram / Louise

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag hejar på dig!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar