Lofsan

Vapiano

Jag avbokade gårdagens BVC-besök, inte en chans att det skulle gå att gå upp till Odenplan med vagnen inte!

Istället blev det världens lyxförmiddag där Baxter sov flera timmar och Sixten och jag fick massa egentid. Vi kramades och lekte och brottades.

Hans kom hem och hämtade Sixten i ryggsäcken och Baxter åkte på min mage så gick vi ner till Vapiano och jag åt -håll i er nu- pizza! Jag är sjukt kräsen när det gäller pizza. Friden på Österlen gör Sveriges bästa pizzor men i Stockholm är det bara Vapiano som serverar pizza som är värda sina kalorier. Annars får det vara. Deras mascarpone med jordgubbar och är också riktigt god, och jag är inte ens en efterrättstjej.

Tyvärr gick vi från Stockholms och resebyråernas motsvarighet till Savilrow; Sveavägen utan en bokad resa till sommaren. Vi skull nog ha varit ute i bättre tid för det är dåligt med utbud för oss eftersom vi är styrda till vissa datum, antal veckor, hotelltyp, strandläge, barnpool, restaurangutbud osv. Vi får avvakta och fundera ett varv till.

Däremot gick vi från Hötorgshallen med fyllda kassar: färsk tonfisk, pinjenötter, grönsaker, löjromsdelikatesser och Gino. Det blev en riktigt fräsch 3-rättersmiddag.

Innan dess var jag hos min frisör. Jag går till Corinne & Friends i Sturegallerian och är så himla nöjd med både klippning och färg. Jag gör ansiktsbehandlingar där också. Rekommenderas!

Jag har vilodag efter 5 dagar på raken med riktigt tuffa träningspass. Passar på att ladda batterierna ordentligt med mycket mat så att jag orkar träna hårt även nästa vecka. Jag startar just nu min träningsvecka på söndagar och vilar fredag och lördag. Det passar min vardag bra. Man får anpassa träningsschemat efter hur vardagen ser ut. Nästa vecka är Hans i New York den lyckosten så då får jag pussla och planera redan nu för att se till att jag kan genomföra mina pass. Inget träningspass kommer gratis.

I torsdags åt jag lunch med en fantastisk tjej och hennes dotter Lowa. Jag ska berätta mer om henne och länka till hennes blogg i ett kommande inlägg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sofie 12 februari, 2011 at 17:26

  Håller med dig när det gäller pizza, men är det en riktigt riktigt bra pizza är den väl värd sina kalorier..Är dock få ställen som fixar det 🙂 Som tur är kanske 😉

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  🙂 så sant!

  [Svara]

 • Svara Jenny 12 februari, 2011 at 18:25

  Nu blir jag ju nyfiken – vilket resmål och hotell föll valet på då? Hittade ni någon som stämde in förutom veckorna?

  Vi har fortfarande inte bokat vår septemberresa till Grekland, svårt att bestämma oss fullt ut… 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Med de krav vi har så är det i princip bara Vings koncepthotell som passar men då fanns det bara få rum kvar och inte med havsutsikt osv. Vi hade i princip bestämt oss för Kreta men sedan ångrade vi oss i sista stund. Vi måste åka hem senast 2/8 eftersom Sixten fyller 2 år då och så ska det klaffa med Hans barnveckor och våra tävlingar så det blev bara två avgångar som stämde. Jaja, vi får se efter helgen om vi kommit fram till något. Det skulle vara roligt om vi kom i väg till Grekland.

  [Svara]

 • Svara Emmy 12 februari, 2011 at 18:36

  Jag älskar Vapiano men brukar välja pasta, det bästa är dock priserna tycker jag som ofta äter med vänner som ännu studerar eller på något sätt lever knapert.
  Har du testat pizzorna på Ciao Ciao? Jag tycker de är strået vassare än Vapianos 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ciaociao funkar absolut men jag åt en pizza därifrån innan jag visste att jag var gravid med Sixten och spydde som fan på kvällen så det har liksom satt sina spår mentalt. Fånigt, jag vet. 🙂

  [Svara]

 • Svara JoHo 12 februari, 2011 at 23:18

  Vilken härlig dag! Och värsta mys att sova i bärstolen 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Han somnar alltid i den! Smidigt när det är snökaos i city..,

  [Svara]

 • Svara skolfux 13 februari, 2011 at 09:36

  Vi kan inte heller bestämma oss vart vi ska åka i sommar. Velar fram och tillbaka. Nu är vi inne på antingen Samos eller Turkiet. Men även Kreta, Kanarieöarna och Thailand finns de datum vi måste åka. Fritidsresor har ju kombinationresor så kanske det blir nåt med det.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ilandsproblem. 😉

  [Svara]

  skolfux Reply:

  Oh yes! And I Like it!

  [Svara]

 • Lämna kommentar