Lofsan

Vänskap för livet

Det blev en riktig heldag och världens boost i Malmö idag. Helt fantastiskt att få umgås med Anna, utan barn och män. 😉

Vi tog en promenad på stan, jag letade efter en klänning att ha på Hans och min date imorgon men hittade ingen. Sedan åt vi lunch på stan, åkte hem till Annas föräldrar och hängde några timmar och till slut tog vi en promenad i Västra Hamnen. Det duggade lite hela tiden men med så grymt sällskap gjorde det ingenting. Anna och jag firar 18(!) år i år. Herregud vad länge vi har känt varandra. Vi har varit barn tillsammans, fjortisar ihop, bott tillsammans i tre år på Kanotgymnasiet i Nyköping, festat, rest, dejtat tillsammans. Sånt härdar en relation. Älskade Anna.

Det kändes nästan lite förbjudet i förmiddags att lämna familjen och resa bort över dagen. Jag är så extremt tajt med mina barn att en dag i från dem utan att jobba blir syndigt. Haha, vad knäpp man blir som förälder. Imorgon blir det ännu mer synd när Hans och jag ska få ett helt barnfritt dygn på annan ort.

Får man ha det så här bra?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Annah 29 juli, 2012 at 22:19

  Härligt med sådana vänner!

  Ha ett härligt dygn med mannen =)

  [Svara]

 • Svara Malin 30 juli, 2012 at 07:32

  Det är viktigt att vårda sådan vänskap. Skönt att läsa om känslan!

  [Svara]

 • Svara Tant Anna 30 juli, 2012 at 08:49

  Puss på dig!!! Tack för en toppendag! Alltid lika mysigt att ses, känns precis som vanligt :))

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 30 juli, 2012 at 10:29

  Det är nyttigt att vara ifrån varandra då och då. Fast jag vet hur det är haha. Tramsig är vad man är

  [Svara]

 • Svara Nadja 30 juli, 2012 at 12:02

  Visst är det fantastiskt med livslånga vänskaper! Min ”bästis” har jag hängt med i 17 år nu, och trots att jag bott i London senaste 9 åren är vi precis lika tajta nu som vi var för tio år sen.

  [Svara]

 • Lämna kommentar