Lofsan

Vänner för livet

En av anledningarna till att vi valde att lämna Vasastan och city för att flytta till Södermalm var att vi saknar att smidigt kunna träffa vänner på vardagkvällarna. Många av våra vänner bor på södra sidan av stan och då är det knepigt att ta sig förbi Slussen och Centralen i rusningstrafik.

Min kompis Anna slutade tidigt idag, hämtade Lucas på förskolan och cyklade över Årstabron för en playdate idag. Sånt kan man göra när man bor på samma sida av stan. När hennes man Christian och Hans jobbat klart för dagen sågs vi hemma hos oss allihopa och Hans gjorde fantastisk Caesarsallad. Färska kycklingfiléer går att tillaga på tusen sätt, idag med lite smoked hickoryessens. Vi äter sallad ungefär tre middagar i veckan. Då har vi en proteinkälla typ kyckling, lax, nötfärs eller kalkon och så gör vi en bas till med sallad, tomat och sånt. Varje sallad toppas sedan med något lyxigare tex mozzarella, halloumi, avokado, nötter eller lite frukt och en ägg eller oljebaserad dressing.


Vi äter generellt inte kolhydrater till middagen, numer har vi tagit bort dem även om vi tränar kvällstid. Istället lägger vi mycket krut på kolhydraterna på förmiddagarna och kompenserar med ett proteinrikt kvällsmål typ kesella, keso eller kalkonskivor.

Tillbaka till våra vänner; det känns så himla bra att bo närmare våra vänner och min familj. Det ska vara enkelt att umgås med de man tycker om!

20111114-195209.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Filippa 14 november, 2011 at 20:02

    Det såg verkligen gott ut! Nästan så det vattnas i munnen 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar