Lofsan

Vandra med barnvagn

Det har vi gjort idag!

Som jag skrev om imorse så finns det väldigt lättillgängliga leder att gå uppe vid Högfjällshotellet. Vi packade matsäcken i den stora väskan som sitter baktill på Chariot och satte ner barnen i vagnen. De första 2,5 kilometerna är asfalterade och sedan följer en grusad led ett par kilometer till upp på fjället med mål vid en liten stuga och en så fin tjärn. Vi bestämde oss för att nöja oss med det och ”slog läger”. Hans tog ett dopp i den iskalla fjällsjön och barnen kastade stenar innan vi åt matsäcken på en filt mitt i blåbärsriset.

Vandringen ner till hotellet igen blev inte så fridfull då Baxter blev övertrött och varken ville sova eller vara vaken. Det tog 10 sekunder i bilstolen sen sen sov han i tre timmar.

När vi kom fram till bilen vinkade jag Hejdå och istället för att åka bilen ner till Sälen så sprang jag, därav inlägget nedan om mitt nya snabba rekord på milen. Nerförsbacke är bra grejer om man inte behöver springa upp för den igen. 😉


Chariot CX2 är verkligen en grym vagn som klarar ALLT!


Jag älskar tröjan från Kari Traa med fina fjärilarna på


Barnen använder skalplagg från Isbjörn of Sweden, de fungerar året om beroende vad man har under.


Stenkastning!


Baxter lär ut handtvättning


Spanar efter björnar!


Bandanan köpte jag här på Stadium i Lindvallen, märke Kicki.


14 grader varmt i sjön


8 kilometer vandring och 10 kilometer löpning; den här kroppen klarar ALLT. Jag älskar den.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sandra 12 augusti, 2012 at 18:07

  Länge sedan jag lämnade en kommentar. Men jag läser dagligen och inspireras till tusen! Tänkte bara säga det om det varit färre kommentarer nu under sommaren. Jag har verkligen uppskattat att du uppdaterat så ofta trots semester!

  [Svara]

 • Svara Annah 12 augusti, 2012 at 18:27

  Blir så sugen på att åka till fjällen med barnen. Så härligt att se hur barnen är delaktiga i er träning och uteliv!

  [Svara]

 • Svara johanna 12 augusti, 2012 at 19:17

  Alltid lika roligt att läsa din blogg. Tänkte bara höra vilken färg du har på din tröja med fjärilar?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ljushallonrosa?!

  [Svara]

 • Svara Emma 12 augusti, 2012 at 19:51

  Fick en sån trevlig överraskning när jag kom till jobbet i fredags. Jag ska lyssna på din man i Värnamo på onsdag. Trevligt! Ni verkar ha det riktigt trevligt däruppe. Vi brukar vara i Vemdalen och åka skidor och min dröm är att åka dit sommartid och vandra. Nu blir jag ännu mer sugen på att göra det till verklighet. Ha en fortsatt trevlig helg och semester. Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar