Lofsan, Träning

Våga lämna över

Jag har haft grymma kunder i gymmet idag, ni vet såna som vågar lita på mig lämnar över ansvaret på mig och vet att det kommer att bli bra. Ingen av mina kunder vill veta i förväg vilka övningar och intervaller de ska köra, och det kanske är lika bra. Är man van vid att träna själv, i behagligt tempo och lagom nivå får man nog en chock när man plötsligt tvingas kliva ur bekvämlighetszonen, göra svårare övningar, mindre vila och nya saker. Men det är då man får resultat av träningen!

Nu har jag en paus att hämta barnen på förskolan på, vi ska hem och äta mellis innan vi ska tillbaka till Sats. De får vara på Minisats en timme när jag jobbar, Sixten var helpeppad i morse inför det. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar