Lofsan

Vad ska jag tänka på när jag väljer träningsresa?

Jag har fått många frågor efter förra veckan när jag var på Playitas tillsammans med Topphälsa kring träningsresor. Det blir allt vanligare med temaresor och antalet träningsresor att välja mellan är många. Min nästa träningsresa är till Thailand i mars.
 
 När du väljer träningsresa tycker jag att du ska fokusera på fem saker:
 
 Vilken ledare som är med och håller i träningen. Ju mindre grupp som reser desto viktigare blir varje person, oavsett om det är ledare eller gäster. Du ska känna att du klickar med tränaren och att de andra resenärerna känns relativt lika dig.
 
 Vart resan går någonstans och hur du vill bo. Fundera över om du vill bo på stort hotellkomplex eller i ett mindre sammanhang. Playitas är en miljon kvadratmeter och känns som egen liten stad. När vi åker till Khao Lak i mars har vi hyrt en egen liten resort med 10 bungalows och egen kock och restaurang för måltiderna.
 
 Vilken inriktning du vill ha på din träningsresa. Topphälsas resor erbjuder ett smörgåsbord av prova på-träning med många träningsformer. När vi åker till Thailand fokuserar vi på konditionsträning, styrka för dig som vill kunna springa, yoga och mental träning.
 
 Om du vill åka med en stor eller liten grupp? Vi var 150 personer till Playitas, det är väldigt många och kräver en hel del logistik. Gruppen till Thailand har vi istället valt att hålla liten och intim. Jag ser fram emot att kunna coacha varje resenär utifrån deras individuella förutsättningar och hjälpa till att sätta realistiska mål med konditionsträningen för 2015 och 2016. Just det är den bästa delen med mitt jobb.
 
 Sist men inte minst: vad vill du göra förutom att träna? På vår Thailandsresa kör vi två träningspass per dag, ett på morgonen och ett på kvällen. Däremellan väljer man själv om man vill ligga vid vår egen pool och sola, åka ner till stranden och äta lunch eller sitta och jobba lite. Middagarna äter vi tillsammans i restaurangen och sen föreläser jag varje kväll.
 
 


Maila info@rosaskrot.se om du vill veta mer om vår Thailandsresa. Det finns ett par platser kvar och eftersom jag kommer att göra träningsprogram för dom som vill förbereda sig innan bör du anmäla dig snart.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Magnus Frischenfeldt 24 november, 2014 at 09:17

  Hej.
  Om man inte kan planera in resan så den passar en arrangörs resor går det att hitta hotell med bra gym och klasser men då krävs det att man är inriktad och målmedveten. Vi åker till Kanarieöarna om en vecka för att njuta av sol och träning på Sunprime.
  Men visst är det roligare och mer motiverande att åka på en organiserad resa…

  [Svara]

 • Svara pilla 24 november, 2014 at 10:34

  Eller så reser man själv och tränar det man tycker är kul! Testar gym, springer i naturen, simmar i öppet vatten, åker skidor eller surfar.

  [Svara]

 • Lämna kommentar