Lofsan

Vad är skillnaden mellan Lofsangruppen och Mized?

 


Nu är det snart 6 veckor sedan som jag lanserade Mized, mitt nya app-projekt. Jag får ofta frågan om skillnaden mellan Lofsangruppen och Mized och när man ska välja vilket. Lofsangruppen är PT Online, individuell coachning med träningsupplägg och kostrådgivning där du har en egen coach från vårt team. Vi har nästan 30 handplockade coacher med olika inriktningar. Du fotar din kost, du filmar din träning, och laddar upp det i ditt galleri i appen, där har du all dialog med din egen coach som jag väljer utifrån ditt behov och dina mål. All coachning är individualiserad och din coach svarar på dina frågor inom 24 timmar på vardagar. Du får nya träningsupplägg och kostråd varje vecka upp till var fjärde vecka beroende på dina mål, din bakgrund, din motivation och liknande. Alla våra klienter är med i Lofsangruppen i minst 3 månader och betalar 1295-1695:- per månad beroende på inriktning, Lofsangruppen är en premiumtjänst.

Lofsangruppen passar dig som: vill komma igång med träning, inte har egen motivation, har smärta eller andra besvär, vill/behöver gå upp eller ner i vikt, vill träna prestationsinriktat med individuellt program, ha kostrådgivning, vill ha feedback och stöd kring övningsteknik, coachning under en ny period i livet, tex under eller efter graviditet eller efter en emotionell kris tex utbrändhet. Mized är den app som du ska använda när du har egen motivation till att träna och i första hand har behov av träningsprogram.

Mized är inte individualiserad men ger dig möjlighet att själv välja inriktning och program. Mized kostar 139:- per månad utan bindningstid. Du kan alltid maila mig på info@lofsan.se och berätta om dig själv så hjälper jag dig att välja mellan Lofsangruppen och Mized!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Louise "Lofsan" Sandström slår rekord i smygreklam | Bloggbevakning Nöjesguiden 3 augusti, 2017 at 12:00

    […] hittade smygreklam på följade ställen: HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR Jag hade förmodligen kunnat fortsätta i all evinnerlighet men jag […]

  • Lämna kommentar