Lofsan

Vad är på G?

Det är så mycket roliga och spännande saker på G den här hösten. Att sommaren i princip är slut får vara när helgerna fylls av alla detta roliga:

Lördag 25/8: Bellmanstafetten ute på Djurgården med start, växling och mål vid Stora Skuggan. I år har jag två(!) lag som tävlar i ”mitt” namn. Vilken grej! Det ena laget består av Trendoträning aka Anna, två kompisar från när jag pluggade på GIH; Lisa och Helena och en bloggläsare som heter Sara. Vi ska försöka slå mitt lags resultat från förra året på 1.49.34, det ska bli så spännande att se om vi lyckas. Det andra laget består av fem bloggläsare: Linda, Helena, Lisa, Hilda och Emma. Tillsammans bildar vi Lofsans lag i Bellmanstafetten 2012!

Lördag & Söndag 25-26/8: Hälsocamp Weekend på Kullängen. Tillsammans med mina kollegor Roger och Pär anordnar vi en weekendresa till en vacker gård i en genuin miljö, hälsan är i fokus. Jag är där på lördagen fram till sena kvällen och söndag förmiddag. Mina happenings under Hälsocampet är ett träningspass med pulsbaserad styrketräning på lördag eftermiddag, en föreläsning på kvällen med titeln ”Bli din egen PT” samt ett konditionsträningspass på söndag förmiddag med boxning. Utöver det kommer jag att jobba med deltagarnas personliga timmar; Kostanalys med analys av kosthållning och diskussion kring konkreta förbättringar samt  Målformulering med fokus på deltagarens vision om sin hälsa. Sedan upprättar vi en plan med delmål, med syfte att förverkliga huvudmålet.

Lördag 1/9: Tjejmilen tillsammans med Plan Sverige och deras kampanj för flickors rättigheter ”I am girl”.

 

 

 

Det är en stor ära att få representera Plan Sverige i Tjejmilen tillsammans med några av Sveriges bästa träningsbloggare; bland andra MarathonMia, Erdoderdo, Andréa, Helena, Petra Månström och Hanna Kastås. Jag kommer att finnas i Plan Sveriges stora tält på området innan starten, klockan 12, och det vore superroligt om ni vill komma dit och hälsa. Det känns ju som att vi känner varandra nu. 🙂

Lördag 1/9: Kombinerad kräftskiva/BBQ/matorgie  hemma hos Alexandra i Tyresö  tillsammans med Sofia och hennes familj.

Söndag 2/9: Playdate tillsammans med Lady Dahmer, Bambi och Tumadre och alla våra åtta barn.

Lördag 8/9: Reebok CrossFit Fitness Championship, Nordens största crossfittävling i Sätrahallen. Jag ska se min första Crossfittävling någonsin tillsammans med Sara, Clara och Sofia. Fyra grymma mammor tillsammans en hel dag med träningsinspiration till 1000. Det är gratis inträde så kom ni med!

Självklart kommer jag att blogga om allt detta så även om ni inte har möjlighet att hänga med på riktigt så blir ni väl uppdaterade här. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Therese 21 augusti, 2012 at 22:05

  Kul! Det är såna här grejer som gör att jag önskar att jag bor i Stockholm!

  [Svara]

 • Svara foraldrafitness 22 augusti, 2012 at 05:51

  Nästa år hoppas jag få vara med i Bellmanstaffetten, borde platsa om jag är i samma form som nu,
  Lycka till jag ser fram emot att följa er.

  [Svara]

 • Svara Maria 22 augusti, 2012 at 07:30

  Låter som att du har massa spännande saker på G. Vill passa på att tipsa om en kul grej jag tycker du ska vara med på. http://www.facebook.com/events/343557219057972/ super kul tävling och även fast man inte tränat crossfit kan man ställa upp, flera olika gym är med.

  [Svara]

 • Svara Malla 22 augusti, 2012 at 18:15

  kanske kommer jag och säger hej om jag törs, på tjejmilen. skulle sprungit men har med dottern så ska heja istället (åker fr piteå!) 🙂

  [Svara]

 • Svara ♥ TUMADRE - ensamstående mamma till två ♥ http://tumadres.se 22 augusti, 2012 at 19:19

  Gaaahh! Så du tänker springa Tjejmilen dagen innan det blir fullt ös med alla kidsen och pratglada mammabloggare/kompisar? 😀 ♥

  [Svara]

 • Svara Plan Sverige 23 augusti, 2012 at 09:55

  Lovisa -det är VI som är ärade att ni springer för oss, och alla flickor rätt till utbildning. Stort! Tack för ert engagemang.

  [Svara]

 • Svara Åsa 23 augusti, 2012 at 14:43

  Kul med stafetten!
  Har du ofta många lopp inplanerade som mål med din egen träning?
  Ha en fin dag!

  [Svara]

 • Lämna kommentar