Videobloggar

Vad är chins?

Eftersom flera undrar hur en riktig chin eller också kallad pullup ser ut så visar jag klippet nedan. Sök på lofsan i youtube så hittar ni många andra liknande övningar också. Jättebra inspiration till gymmet!

Efter graviditeterna har jag klarat en eller två repetitioner men har kämpat med att hoppa upp och hålla emot på vägen ner, 1-2 ggr per vecka. Nu klarar jag 10 stycken om jag skulle maxa. Det går om man är envis, har ett mål och framförallt en plan för hur man ska nå dit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara i min lilla lilla värld 21 december, 2011 at 13:35

  Det ser ju så jäkla lätt ut när du gör det =)

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Då skulle du vet hur mycket träning som ligger bakom. Jag har tränat på att göra chins i 15(!) år….

  [Svara]

 • Svara Ann-Sofie-mamma till Isak 21 december, 2011 at 15:48

  Men åh vad jag vill träna. Har åkt på något jäkla virus. Trist att förkylning ska sitta i så länge. Hur gör du när du är förkyld? Jag har haft riktigt frossa men den har släppt och hals ontet har släppt med och det sitter bara i bihålorna nu och i näsan Täppt och så. Är det ok att köra igång lite lätt hemma eller hur gör du när du är förkyld och så?
  🙂

  [Svara]

 • Svara Bowling på schemat | I Huvudet på Asta 30 maj, 2013 at 10:40

  […] jobba mig lite. Idag har jag även roat mig med att kika på youtube om kipping. Kipping ingår i chins. Det är vad jag roar mig med så här på […]

 • Lämna kommentar