Lofsan

Vabdag och nya tag

Idag har varit en rätt kass dag i stora drag då Baxter hostade igår kväll, i natt och i morse. Jag har varit hemma med barnen och har försökt medla, sysselsätta och peppa två kids, inte optimalt efter att ha sovit dåligt och egentligen fetpeppad på att jobba. Men jag fick besök av Clara och hann bolla lite kul samarbeten framöver, dagens höjdpunkt! Jag kom i väg till jobbet när Hans jobbat klart i alla fall, skönt att få använda hjärnan och kroppen till lite nyttigare grejer och bra med flexibla PT-kunder.

Imorgon blir det nya tag med jobb och förskola och så har jag planerat in ett nytt chinspass på Sats Regeringsgatan.


Så här nära och stilla satt barnen idag. I 15 sekunder.


Clara jobbar med kul PR-grejer som jag får vara med på ett hörn på. Bl.a. solglajjstest!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Marie 20 februari, 2013 at 07:46

  Hej! Försökt skicka mail till dig men av nån anledning kommer det tillbaks. Undrar om du kör PT-online tjänster? I så fall är jag intresserad!
  mvh mARIE

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Hej, vad konstigt! Nej, jag kör inte PT online.

  [Svara]

 • Svara Erica 20 februari, 2013 at 08:10

  Visst är det frustrerande att vabba när man har tusen saker att göra på jobbet? Men men, det är bara att gilla läget och släppa stressen, för sjuka barn är sjuka barn.

  [Svara]

 • Svara Clara 20 februari, 2013 at 09:48

  Vilken fin bild på mig och Sickan 🙂

  [Svara]

 • Svara Yogamala-Anna 20 februari, 2013 at 16:43

  Känner så igen mig i detta vardagsliv … oh well snart är den här tiden förbi och då kanske man saknar den? Vem vet? Fast kivandet och tetandes barn emellan kan jag gärna skippa. Fin blogg du har! /Anna

  [Svara]

 • Lämna kommentar