Lofsan

Vab

Första dagen efter semestern fick bli en vabdag. Sixten var dålig till och från i London, feber några kvällar men helt pigg på dagen, Baxter ärvde bacillerna och fick hosta. Idag hade vi planerat för förskola men Baxters hosta är lite för rosslig för det tycker jag så Hans och jag delade på en vabdag. Han tog gräbsen på en promenad i stan medan jag körde klass och nu är jag hemma på eftermiddagen till Hans kommer hem så att jag kan åka till Sickla och köra kunder och ytterligare en klass. Det är lite jobbigt att mitt jobb inte är helt lätt att vabba ifrån å andra sidan är vi båda flexibla så det går alltid att lösa på något sätt. Vi får se hur hostan låter imorgon och om vi blir hemma då också.


Värsta bästa vabteamet på date på Roka Restaurant på Charlotte street i London i lördags.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Jenny 16 januari, 2012 at 13:59

  Så fina ni är.

  Bra VAB-pusslat också 🙂

  [Svara]

 • Svara ellenojag 16 januari, 2012 at 14:03

  Värsta bästa och SNYGGASTE vabteamet!

  [Svara]

 • Svara Anna 16 januari, 2012 at 14:07

  Jag fick rådet av en läkare att lägga delad rå lök i en skål med hett vatten nära barnets sovplats. Sen stänger man dörren och undviker att öppna alltför ofta. Det gjorde att min lille kille hosta dämpades avsevärt på nätterna. Det bästa är ju att smyga in med den strax efter att de slumrat in!

  [Svara]

 • Svara Sophia 16 januari, 2012 at 14:48

  Anna: det ska jag pröva. Mina barn är pigga och utan hosta på dagarna men hostar sååå mycket på natten

  [Svara]

 • Svara Minna 16 januari, 2012 at 15:53

  Hej, Jag vill inte vara elak eller låta som besserwisser, men det verkar som era barn är sjuka mest hela tiden. De kanske skulle må bra av att inte resa alls på typ ett år… Jag blir själv ofta sjuk efter resor med flyg och barn har ju ännu sämre immunförsvar. Dessutom kan de ju känna att de inte kommer till ro vid allt flängande, blir stressade och på så sätt inte återhämtar sig lika snabbt. Jag skriver det här i all välmening. Jag har läst din blogg länge nu och tycker ni verkar leva ett fantastiskt roligt liv, men barnen verkar inte så pigga. Hoppas de kryar på sig! Kul med den nya barnvagnsbloggen förresten!

  [Svara]

 • Lämna kommentar