Lofsan

Utvecklingssamtal

Jag var på jobbet strax efter 06 imorse för att köra PT, vaknade till och med av mig själv före klockan! Det är sån skillnad när det är ljus ute. Klockan 08 hade jag utvecklingssamtal på förskolan, förra gången blev det inställt. Det var ett så bra samtal och jag fick några riktigt fina reflektioner kring killarna och deras utveckling. Vi satte upp varsitt mål för dem som pedagogerna ska jobba extra mycket med fram till sommaren, det ska alla barn i förskolan ha. Nu är jag på väg tillbaka till jobbet med mellanmål i magen: utgången Skyr (smakade gott ändå) och nya Danonino Persika (gott som godis). PT-kunder, lunchmöte och egen träning står på schemat.

Skaffa er en bra dag!


Förresten: om ni inte kan se filmklippeb med Iphone, prova att stänga ner några internetfönster eller alla appar eller klicka på symbolen i rutan. Det borde fungera.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara sara 13 mars, 2012 at 14:09

  Hej Lovisa.
  Hur lite kroppsfett kan man ha innan det blir farligt? Min syster har gått ner från 55 till 46kg och har 15%i kroppsfett berättade hon för mig igår. Jag är orolig för henne och jag tror hon har ortorexi..

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag mailar dig!

  [Svara]

 • Lämna kommentar