Lofsan

Utomhusträning med The B-Room

 Nu är jag hemma i Stockholm och på älskade Södermalm igen. Det har varit två riktigt intensiva men väldigt roliga dagar i Växjö och det känns som att denna helg är typ en vecka lång. Men det är ”bara” söndag idag, det känns som en bonusdag.
 
 Igår förmiddag körde Betty ett utomhuspass i närheten av hennes The B-Rooom där vi fick jobba med vattenbollar, vattensäck, Bulgarian bag, kettlebells och gummiband. Vi blev utmanade att göra ett visst antal repetitioner av flera övningar tills hela laget var klart. Det är ett väldigt annorlunda sätt för mig att träna på, det är roligt att testa nya saker!
 
 Det är häftigt att se helt vanliga tjejer som är så motiverade till att träna och modiga som vågar testa nya saker. Jag vet att det är många som inte vågar åka på sådana här typer av event, kanske är man rädd för att man ska vara sämst och att ALLA andra är bättre än en själv. Våga ändå är mitt tips, ta med dig en kompis om du känner dig tryggare. Att gå miste om ett så fantastiskt sammanhang som detta för att man är rädd är så onödigt. Det är just ni som inte vågar åka på såna här inspirationshelger som behöver det allra mest.


Vi avslutade passet med en dragkamp där vi båda lag möttes över en brandslang. Jag hängde som en liten vante och dinglade, det är tur att mitt lag vann första delen med alla övningar för i dragkampen var vi chanslösa!

 Senare körde vi alla en workshop i kettlebellträning, mer om det i annat inlägg!
 
 Stort tack för din gästvänlighet Betty och att du så generöst delar med dig av din kunskap, det är ett framgångsrecept!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Svara Rund är också en form! 6 april, 2014 at 09:53

  Underbara bilder. Framför allt på dragkrampen. Fight-faces!! 😉

  [Svara]

 • Svara Anna - Trend o träning 6 april, 2014 at 16:57

  Vad roligt det ser ut! Önskar så få träna på Bettys B-Room någon gång. OCH lyssna på din föreläsning!

  [Svara]

  Betty -the B-ROOM Reply:

  Du är välkommen ner till oss Anna!

  [Svara]

  Anna - Trend o träning Reply:

  Tack snälla Betty <3

  [Svara]

 • Svara Veronica 6 april, 2014 at 17:58

  Hej! Du verkar ju ha en bra relation med New York och det är så att jag och mina väninnor ska resa till NY i slutet av sommaren men vi vet inte riktigt vilket hotell/ vandrarhem vi ska bo på. Har du något tips? Vi är mest ute efter att ha ett rum att sova på och inte mer 🙂

  [Svara]

  admin Reply:

  Kolla på hotels.com så kan ni söka i olika prisklasser. Vi brukar bo lite lyxigare så jag har inte koll på de billigare hotellen tyvärr.

  [Svara]

 • Svara Betty -the B-ROOM 6 april, 2014 at 23:18

  Stort tack själv Lovisa!!!! Du är fantastisk!

  [Svara]

 • Svara Amanda 7 april, 2014 at 11:03

  Riktigt snygga träningskläder du har! Vart kommer tights ifrån? MVH Amanda 🙂

  [Svara]

 • Svara En helg i Växjö med Lovisa och The B-Room | erdoderdo 20 april, 2014 at 10:00

  […] Superlyxig! Det som också var superlyxigt var att få vara med hos The B-Room på ett träningspass utomhus och en workshop om grunderna i […]

 • Svara Monika 22 april, 2014 at 21:04

  Nyfiken på kettlebell träning och funderar på att åka upp till b-room. Kan inte du berätta mer om workshopen, eller du kanske har gjort det, hittar inte… Tack snälla!

  [Svara]

 • Lämna kommentar