Lofsan

Utmaning: Bellmanstafetten 2012

Nu är det bara några veckor kvar till Bellmanstafetten. Precis som förra året kommer jag att ställa upp med lag, i år kommer dessutom två lag tävla under namnet Lofsan. 🙂

Bellmanstafetten är en löpartävling där fem stycken i ett lag springer 5 km var på en bana runt Djurgården. Loppet går både på torsdagen 23/8 och på lördagen 25/8. Det är en superrolig tävling för alla åldrar och nivåer. Jag vet många som ska springa för sina företag, för några år sedan sprang jag med mina kollegor på Sats Sickla till exempel.

Det vore så kul om någon annan; träningsbloggare eller bloggläsare utmanar oss. Vi siktar högt! Förra året kom mitt lag på sjätte plats med tiden 1.49.34 och det vore väldigt roligt om vi lyckas förbättra den tiden och placeringen i år.

Vill ni veta mer om Bellmanstafetten kan ni läsa mitt blogginlägg från förra året eller besöka Bellmanstafetten.se

 

Bilder från Team Lofsan Bellmanstafetten 2011.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Johanna 6 augusti, 2012 at 07:29

  Jäklans vad skoj! Lycka till, det här året blir det till att heja:)

  [Svara]

 • Svara Ramona 6 augusti, 2012 at 09:16

  Hej! Har en fråga jag febrilt försöker få svar på och hoppas du kan hjälpa mig.

  Om man blir sjuk på diet, bör man gå upp till balansnivå tills man blir frisk? Kan man gå promenader?
  (Äter nu ca 1200 kcal om dagen, äter jag mer bränner jag bort dem så det totalt blir 1200.)

  Mitt mål var att gå ner 15 kg denna sommar, har gått ner 10 och har de sista 5 kvar. Men har haft lite ont i halsen nu i snart 2 veckor. Är liksom lite ”sjuk” men ändå inte, det hänger kvar utan att bli nåt.

  Det KLIAR i musklerna, jag vill bara få vara frisk så jag kan träna!
  Hur blir jag frisk fortast?

  Tack för en superinspirerande blogg.

  [Svara]

 • Svara Föräldrafitness 6 augusti, 2012 at 09:19

  Vilken kul grej, det blir inte lätt för andra att utmana dig och ditt lag! Ska bli kul att följa

  [Svara]

 • Svara Västgötskan 6 augusti, 2012 at 11:38

  Vilka härliga foton från förra året! Stort lycka till i år! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar