Lofsan

Utmana dig själv!

Maxim har en stor tävling där fyra personer vinner en träningsresa till Portugal. Var tredje vecka tävlar en av Gladiatorernas Utmanare och en träningsbloggare i tre grenar. Sedan kan ni testa samma utmaning, filma och ladda upp klippet för att vara med och tävla. Nu råkar ju jag vara både Utmanare och träningsbloggare men om ni fick önska:

Vilken träningsbloggare skulle ni vilja att jag utmanar?

och

Vilka 3 grenar skulle vi tävla i?

http://youtu.be/2MC4hUPeGns

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Svara Anonym 16 januari, 2013 at 08:45

  Det skulle vara kul att se dig utmana Helena som skriver bloggen Bodycomf, två underbart starka och inspirerande kvinnor, kan det bli bättre!

  [Svara]

 • Svara Sophia 16 januari, 2013 at 08:50

  Ellinor Rehnström kanske? Grenar är däremot svårt tycker jag……

  [Svara]

 • Svara sara T 16 januari, 2013 at 08:57

  Anna – Trend & Träning! 🙂 Gren… Hoppa upp på löpband i full lutning kanske? 😉

  [Svara]

 • Svara majaerika 16 januari, 2013 at 09:10

  Ny krönika finns på My kind of Perfect http://majaerika.se och den handlar om att våga lita på människor efter mobbing. Läs gärna!

  [Svara]

 • Svara Liv 16 januari, 2013 at 09:31

  Ja, Anna – Trend o Träning! Grenar vet jag inte, men ni kan nog hitta många som ni kan utmana varandra i.

  [Svara]

 • Svara Madde 16 januari, 2013 at 10:14

  Nina Linzén (http://ninalintzen.wordpress.com/) skulle nog ge dig en rejäl utmaning tror jag Blev så impad när jag såg hennes magrutor för några år sedan på ett lopp i Luleå skärgård. Ja, jag går igång på andra kvinnors magrutor ;).

  Grenar vet jag inte…

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 16 januari, 2013 at 12:41

  MIG! Dock kan vi inte göra det på plats tillsammans =(

  [Svara]

 • Svara träna, träna, träna & hälsa 16 januari, 2013 at 13:03

  Mig!! Vill utmana dig i Marklyft, Turkish Get up och Backsquats -benböj! annars vill jag se dig utmana Ellinor Rehnström i samma grenar:)

  [Svara]

 • Svara bodycomf 16 januari, 2013 at 13:11

  Haha, såg att någon föreslagit mig, jag skulle inte våga möta dig 😉 Jag skulle vilja se dig utmana någon som inte är så lik dig själv, någon som kanske tränar på ett annat sätt. Sara Rönne? Eller Sofy kanske? Det skulle vara roligt med vem som helst! 🙂

  [Svara]

 • Svara Malin Danielsson 16 januari, 2013 at 13:55

  Hej! Va kul…Jag tycker du ska utmana träningsbloggare Ellinor Rehnström (bloggar för fitness lifestyle/ fitness magazine)…Ni är båda två grymt starka tjejer och inspiratörer och det skulle vara kul och se 🙂

  Mvh Malin

  [Svara]

 • Svara Jenny 16 januari, 2013 at 17:25

  Skulle vilja se dig mot Sara Tilling, i chins, boxjumps och marklyft

  [Svara]

 • Svara Sara 16 januari, 2013 at 18:37

  Bodycomf! Mina två idoler mot varandra liksom!!! 🙂

  [Svara]

 • Svara Aniika 16 januari, 2013 at 20:28

  Trend och träning-Anna! Grenar, hm. Jag väljer chins, ni väljer de två andra 🙂

  [Svara]

 • Svara Carro 17 januari, 2013 at 15:52

  De hade vart kul om du utmanade Ellinor Rehnström (fitness magasine).
  Kanske den som gör flest pullups, längst handstående, eller flest toes to rings.. 🙂

  Ni båda är såå grymma, så tror de blir en rolig utmaning! 😀

  [Svara]

 • Lämna kommentar