Lofsan

Utförsäljning Isbjörn of Sweden

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Rosi - med bebis och 2 stora 13 februari, 2012 at 18:47

  Nu vet jag var jag ska efter satsbaby på fredag 😉

  Vad har Baxter för storlek i sin overall, och hur lång är han? Det skiljer ju ganska precis ett år mellan honom o Meker så det skulle vara bra att kunna jämföra om jag skulle hitta nåt bra till nästa vinter!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag åker nog också dit direkt efter. 🙂

  Baxter har 80 i sin overall, han är normallång. Båda två har 86/92 i underställen, perfekt för Baxter. Jag ska kolla på fleece och skalkläder. 🙂

  [Svara]

  Rosi - med bebis och 2 stora Reply:

  Å tack!

  [Svara]

 • Svara missagda 13 februari, 2012 at 21:00

  Jag är själv i Oslo på fredag och håller precis på att bearbeta min käre man inför lite shopping…. Han är inte jättepå än om man säger så…. Men han fullständigt älskar Alvars Isbjörn overall så jag tror nog jag kommer att lyckas med detta.

  [Svara]

  Yvonne Reply:

  Vet du om dom har någon webshop som har en sån bra rea på deras kläder?

  [Svara]

 • Lämna kommentar